U kunt met onderstaande SEO-tool in een keer een groot aantal URL’s checken, om te zien welke pagina’s worden doorgestuurd, die kan worden 404 fouten, enz. mooi glad.

We hadden behoefte aan deze functionaliteit, maar een instrument niet lijken te bestaan, dus hebben we het gebouwd. By the way, als je een SEO, kunt u uw eigen exemplaar van dit hulpmiddel gratis, als onderdeel van deze unieke hulpmiddelen SEO WordPress plugin). Of, voel je vrij om het hier te gebruiken als een onderdeel van uw gratis lidmaatschap …

[Vanaf 1 januari 2010, deze inhoud is alleen beschikbaar voor leden die zijn aangemeld bij hun account.] Probeer de gratis lidmaatschap hier!

De eenvoudigste manier om dit instrument te gebruiken is gewoon om even sorteren op de webpagina, en zie wat 404 of 302 pagina’s die u tegenkomt, en dan kopiëren / plakken in Kladblok om later op te zoeken.

Echter, voor uw gemak hebben we mogelijk gemaakt van een CSV-export, en na het uitvoeren van de URL’s, gaat u naar de bodem en je kunt hele lijst rechtstreeks naar uw computer exportthe.

[urlchecker]