Als je aan iemand die op zoek was naar om te investeren in een website of e-commerce onderneming tegenwoordig vragen wat hun prioriteiten zijn, dan zouden ze meer dan waarschijnlijk antwoorden:

  1. Om eenvoudig te beheren en de auteur de inhoud
  2. Om te worden gevonden door zoekmachines

Echter, met de groei van de meer gevestigde CMS oplossingen zoals Vignette, MS CMSen Site Opgelost, er zijn aangepaste, op maat gemaakte systemen on-demand door kleinere bedrijven, voor kleinere bedrijven.Als u in een positie waar het geld is krap, dan is de verleiding groot om te gaan met de lokale, goedkopere optie voor de controle en het makkelijker maken om content auteur van je eigen.

Een van de grootste valkuilen van het naar beneden deze route is als het gaat om een van uw belangrijkste behoeften in de on line, en dat wordt gevonden in de zoekmachine.

Content management systemen zijn gebaseerd op dynamische databases, die allerlei problemen met zoekmachine optimalisatie kan leiden, en indien niet behandeld tijdens het begin van een project kunt u kosten in termen van potentieel klanten verloren en ook in verdere investeringen op een later tijdstip te krijgen rond de problemen.

Dus wat zijn de problemen?
De meeste van de problemen met CMS en zoekmachines is het dynamisch karakter van de drive URL snaren. Sommige systemen zal de sessie-ID van elke bezoeker de URL-string als een methode van gebruikers op de activiteit op de site, die ook kan worden gebruikt met Cookies. Een ander probleem is het aantal potentiële variabelen in elke URL string op uw website, dus bijvoorbeeld als uw site is geschreven in PHP kan worden dan is dit in de vorm van www.yourdomain.com/webpage.php?template=15&content=5&footer = 1.

Zoekmachines doorzoeken van uw website met spinnen, en spinnen zijn niet goed in het omgaan met dynamische URL strings (Google wordt de uitzondering, maar nog zelden indexeert pagina’s met meer dan 2 variabelen), die een terugkeer naar de dagen waarin een spin kan een pagina op te volgen in een database en het terugdringen van uw site door het veroorzaken van een recursieve lus.

Zo is er de kwestie van de indexibility aan de ene kant (zal mijn pagina’s te krijgen kroop?) En het probleem van de sessie-ID’s (hoe kan ik rankings en pagina rang toen mijn pagina’s worden weergegeven als een andere URL telkens te verhogen?), Die zeer gemeen met vandaag Content Management Systemen.

Er zijn verschillende zoekmachine optimalisatie methoden om dit probleem te omzeilen, en alle SEO-bedrijf de moeite waard hun zout in staat zullen zijn om u alternatieve oplossingen te werken rond de technische beperkingen van uw huidige systemen, maar op de langere termijn moet je echt overwegen ofwel schakelen uw systeem naar een andere, meer flexibele, bruikbare systeem of achterna up van uw huidige leverancier en vragen wanneer ze zullen komen met het programma en te zorgen voor zoekmachine vriendelijke websites, zodat u niet langer gehinderd door het bevorderen en optimaliseren van uw website om de mate van uw concurrenten, die tot die dag komt, zal worden rekening zoekmachine verkeer die zouden kunnen worden bestemd voor uw site. Dus zorg ervoor dat u SEO overwegen voordat u dat cruciale investeringen in een content management systeem, en zo niet, dan rondkijken voor wie bieden u de beste SEO oplossing voor uw website.

Ok, dus uw website kan al worden geïndexeerd met uw CMS-driven content, welke andere problemen kunnen hinderen rankings uw zoekmachine? Nou, de meest voorkomende probleem dat u zal vinden is de beperking opgelegd aan het SEO-bedrijf dat probeert te helpen aanwezigheid van het verhogen van uw zoekmachine. Sommige CMS’s staan niet toe dat u rechtstreeks toegang tot de code, hebben sommige zijn ontworpen om een zeer fundamentele eigenschap die misschien niet kunt u de gegevens toe te voegen Meta bijvoorbeeld. Dus terwijl je de inhoud is geïndexeerd door de spinnen, zul je moeite hebben om Yahoo te krijgen van de hoge ranking posities of om het promoten van uw producten en diensten met Google!

Wees zeker als u een SEO aanpak onderneming dat zij de technische make-up van uw website te begrijpen voordat je je geld uitgeven met hen. Sommige bedrijven beloven de aarde en vervolgens niet in staat zijn te leveren, omdat ze niet kunnen hun SEO strategieën als gevolg van de technische beperkingen opgelegd door uw huidige systeem te implementeren.

Dit is een zeer korte introductie in het gebied van CMS beperkingen in de zoekmachine posities, en nog veel meer zullen volgen in de komende maanden, aangezien dit een warme zone meer en meer bedrijven nemen een duik in CMS-gestuurde websites voor het gemak van authoring. Als u vragen heeft over bovenstaande informatie vermeld, dan kunt u me een email als haar grote ideeën uit te wisselen en informatie.