2011 was een fantastisch jaar voor DVB MEDIA!  We hebben weer een groot aantal mooie nieuwe projecten mogen opleveren waaronder www.falkewinkel.nl, www.osteomedica.nl, www.goedjob.nl en www.recyclingmachines.nl

Bekijk nog meer projecten waar we trots op zijn in ons online portfolio: https://www.dvbmedia.nl/category/portfolio

Ook richt DVB MEDIA zich steeds meer op het bedenken en ontwikkelen van websites in eigen beheer waar in 2011 de volgende van zijn bijgekomen:

www.coupons.nl, www.sparen.net, www.seo.nu (blog over SEO en zoekmachine optimalisatie) en zeer recent www.itvclub.nl over de nieuwe Apple iTV die dit jaar gelanceerd zal worden.

  1. In mei 2011 was weer een volgende mijlpaal bereikt en was het 20.000ste persbericht online geplaatst en verspreid via onze site www.persbericht.nu
  2. In juni 2011 hebben we het LINKborrel (www.linkborrel.nl) netwerkborrel concept gelanceerd waarbij ondernemers in een ontspannen luxe omgeving kunnen netwerken.
  3. In september 2011 hebben we ons nieuwe kantoor in gebruik mogen nemen in het prijswinnende centrum van Vleuten/Vleuterweide.
  4. En eind december 2011 is Derrik de trotse vader geworden van zijn dochter Mila, wat een mooie afsluiting van een bijzonder jaar!

Voor 2012 hebben we inmiddels ook al aardig wat projecten op de planning staan, zowel voor onze klanten zoals Volvo en FALKE als ook eigen initiatieven zoals www.webdesign.nu en www.webhosting.nu die in combinatie met www.seo.nu een startpunt vormen voor bedrijven die meer met internet willen doen. De nadruk zal in 2012 dan ook nog meer dan normaal liggen op het “behalen van betere resultaten door de inzet van internet en nieuwe media”.  Naast SEO, social media en internet marketing gaan we ons in 2012 ook richten op mobiele apps voor iPhone, iPad, Android en straks ook Apple iTV. Daarnaast komen er in februari 2 mensen bij om ons team te versterken.

Graag plannen we binnenkort met jou een updategesprek om de mogelijkheden te bekijken hoe we internet voor jouw specifieke organisatie het beste kunnen inzetten.  Je bent van harte welkom op ons nieuwe kantoor op Middenburcht 136 te Vleuten.