DVB MEDIA werkt voor de volgende bedrijven

Een goede relatie met onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk, wij zijn dan ook erg trots op onderstaande reacties van klanten over onze dienstverlening.

DVB MEDIA heeft mijn website een mooie, strakke en professionele look gegeven.
De website bevat nu alle functionaliteiten die ik nodig heb om mijn klanten te helpen.
Derrik en Martine hebben goed met mij mee gedacht en alles was snel klaar voor gebruik.

Derrik van Bemmel heeft ons geholpen bij onze vraagstukken voor wat betreft online marketing. DVB Media heeft alle kennis en ervaring in huis om bedrijven te helpen hun online marketing naar een hoger niveau te tillen. Met geduld, zorg en aandacht zijn we tot een goed resultaat gekomen. Verder is het gewoon een fijne vent in de omgang. :>)

Onlangs onze website, logo en visitekaartjes laten ontwerpen door DVB MEDIA. We konden zelf duidelijk aangeven wat we wel en niet wilden en dit hebben zij omgezet in een mooi eindresultaat. We zijn erg tevreden, ook mede dankzij de prettige communicatie.

We zijn super goed geholpen door DVB MEDIA! De site staat netjes, sfeervol en erg professioneel en we worden nu erg goed gevonden.

Dank jullie wel hiervoor!

DVB MEDIA heeft de wijn webshop MerlijnWijn.nl ontworpen en gebouwd. De manier waarop DVB MEDIA werkt is bijzonder prettig. Een professionele aanpak, met een flexibele instelling zorgt er voor dat je krijgt waar je met volle tevredenheid gebruik van kunt maken. Het contact is persoonlijk en DVB is ook altijd bereikbaar en reageert snel. De combinatie van diepe en brede kennis over het bouwen van webshop, SEO optimalisatie en de persoonlijke benadering maken dat ik DVB MEDIA aan iedereen kan aanbevelen.

In mei 2016 mijn webshop laten vernieuwen door DVB MEDIA en daarover zeer tevreden. omzet stijging van ruim 200% in 8 maanden tijd. en nog steeds stijgend. bij problemen en verbeteringen zijn de korte lijnen naar hun toe verfrissend. En nieuwe plannen voor online verkoop zijn aan hun ook toevertrouwd. SEO scanning en mijn zichtbaarheid op Google worden ook door DVB MEDIA goed uitgevoerd. Kortom zeeeeeer tevreden.

DVB MEDIA heeft BlendZ online goed op de kaart gezet! Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. De orders lopen inmiddels al lekker binnen en er staan zelfs al uitbreidingen gepland. Zeker de automatische koppeling met onze back-office scheelt ons ontzettend veel tijd en zorgt voor een webshop die altijd up-to-date en goed vindbaar is.

Iedereen die mijn websites heeft bezocht, houdt er een herinnering aan over; maakt niet uit wat voor één. Dat was en is voor mij het belangrijkste: de speld in de websites hooiberg.

DVB MEDIA is een hoog kwalitatief, professioneel en klantgericht webdesign agency. Derrik en zijn crew staan garant voor passende oplossingen voor al je ‘web’ vragen en hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Uiterst flexibel met nogmaals veel gevoel voor de klant. Ik werk al jaren samen met DVB naar volle tevredenheid!

DVB MEDIA heeft voor Larive International een nieuwe website ontwikkeld en biedt ondersteuning in het uitbouwen van de online zichtbaarheid. Als internationaal bedrijf met een netwerk van kantoren in 30 landen is online zichtbaarheid van groot belang voor Larive. De expertise van DVB MEDIA stelt ons in staat om het maximale uit onze website te halen, waarbij de medewerkers van DVB MEDIA nauw betrokken zijn bij het proces.

DVB MEDIA heeft niet alleen met creativiteit onze website vernieuwd, maar tevens er voor zorg gedragen dat onze online vindbaarheid sterk is toegenomen. De loyaliteit, flexibiliteit en kwaliteit van DVB MEDIA sluiten goed aan bij onze eigen manier van werken”.

Marcel Schenk - managing director, FinaVista Amsterdam – www.finavista.nl

“DVB MEDIA heeft ons erg goed geholpen met onze nieuwe website met online bestelmodule voor onze containers.
Op die manier is het voor onze klanten eenvoudig om online een container te bestellen en ook weer te laten ophalen”.

DVB MEDIA heeft gezorgd voor een inspirerende online presentatie van ons plan voor een unieke tuin in Nederland. Naast een goed vindbare en overzichtelijke website hebben we dankzij DVB Media ook een webshop voor crowdfunding. Hiermee kunnen mensen bijdragen onder het motto ‘help een handje, doneer een plantje’.

Onlangs hebben we een upgrade gedaan voor onze website www.anafora.nl
De samenwerking met DVB MEDIA was een goede keus. Meedenkend, flexibel en professioneel met als uiteindelijk resultaat een goedwerkende website die voldoet aan onze wensen. Ook met ‘simpele’ tools lukt het om beoogd resultaat te bereiken. En dat alles tegen marktconforme prijs.

“DVB MEDIA heeft ervoor gezorgd dat onze klanten beeldend geïnspireerd kunnen worden met onze producten en diensten.
Vindbaarheid, gebruiksgemak en vooral de uitstraling van de website zijn verbeterd’’

DVB MEDIA heeft een WordPress webshop met gekoppelde landingspages voor Styleshopper gebouwd.
Dankzij zoekmachine optimalisatieSocial Media implementatie en de toevoeging van ons blog en tags aan de website is de naamsbekendheid van Styleshopper in een jaar tijd enorm gegroeid!

„DVB MEDIA heeft voor onze Italiaanse broodjeszaak een hele nieuwe online strategie ontwikkelt. Onderdeel daarvan was een compleet nieuwe website, mobiele webapplicatie en online bestelmodule. Daarna is er volop aan online promotie gedaan via social media, nieuwsbrieven en de lokale websites van DVB”.

“DVB MEDIA heeft onze website met veel kunde gemaakt. DVB MEDIA heeft niet alleen verstand van het bouwen van de website maar heeft ook ontzettend goed naar ons geluisterd en onze wensen naar boven weten te halen. Kortom een website met allerlei uitbouw mogelijkheden en makkelijk te hanteren met een te gek boekingssysteem. Helemaal ideaal voor een massage instituut als HMC”

Guillermo van Berkum en Alex van de Bilt, Het Massage Collectief – www.hetmassagecollectief.nl

“Het bijzondere van DVB MEDIA is dat ze beginnen vanuit de marketing, niet vanuit de techniek.”

“DVB MEDIA heeft voor Yachtcolors een complete en nieuwe site ontwikkeld. Een overzichtelijke site die duidelijk weergeeft waar wij goed in zijn; Het restylen van nieuwe en gebruikte jachten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij goed vindbaar zijn op het internet. Ook de mogelijkheden van social media zijn voor Yachtcolors belangrijk en ook hierin is DVB MEDIA voor ons de juiste partner.”

“De door DVB MEDIA met ons ontwikkelde website straalt uit dat Modern B.V. een professioneel bedrijf is wat klaar is voor de toekomst. Op onze nieuwe website komen al onze activiteiten goed tot hun recht. De website is zowel online, mobiel als op tablet perfect te lezen en door ons zelf eenvoudig up to date te houden.”

DVB MEDIA heeft voor ons Notariskantoor van Ee & De Jonge de websitewww.uwnotaris.nl flink uitgebreid en helemaal zoekmachinevriendelijk gemaakt. Daarnaast zijn er ook een groot aantal specifieke themasites (landingspages) bijgekomen die over een specifiek notarieel onderwerp gaan. Op die manier hebben wij nu in de meeste gevallen een top-3-positie (en soms zelfs eerste positie!) op voor ons belangrijke trefwoorden in Google en andere zoekmachines. Dit heeft ons kantoor een veelvoud aan bezoekers maar ook aan opdrachten en nieuwe klanten opgeleverd.

Notariskantoor van Ee & De Jonge, www.uwnotaris.nl

DVB MEDIA heeft voor Geothex de website www.geothex.nl ontwikkeld en helemaal zoekmachinevriendelijk (SEO) gemaakt. Aangezien Geothex een nieuw bedrijf was lag de nadruk bij dit project op een grote naamsbekendheid en vindbaarheid creëren. DVB MEDIA heeft dit gerealiseerd door een uitgebreide kennisbank op te zetten voor Geothex op het gebied van aardwarme en geothermie. Op die manier kan Geothex zich profileren als autoriteit op dit gebied en hebben wij nu in de meeste gevallen een top-5-positie op voor ons belangrijke trefwoorden in Google en andere zoekmachines. Dit heeft Geothex een groot aantal bezoekers maar ook opdrachten en nieuwe klanten opgeleverd. De laatste maand zijn door DVB MEDIA daarnaast ook een aantal 3D-animaties gemaakt die het Geothex systeem op een logische manier moeten uitleggen aan potentiele klanten en partners.

Peter Graafland & Roon Hylkema, www.geothex.nl

DVB MEDIA adviseerde ons een website in combinatie met een CMS systeem, waardoor wij zelf ook toegang hebben tot de website. Wij kunnen continu nieuwe gegevens invoeren, zodat onze website up to date blijft. DVB koppelde hieraan een database waarin ruim 2000 voertuigen konden worden opgeslagen. Wanneer we veranderen wilden, zelfs in de beginfase was het voor DVB media geen enkel probleem om aan onze wensen te voldoen. Alles was mogelijk.Nog steeds wordt onze website door DVB aangepast en uitgebreid, zodat wij met de nieuwste trends en ontwikkelingen mee kunnen gaan. Wij zijn zeer tevreden over de ontwikkeling en het resultaat van onze nieuwe website door DVB MEDIA.Maak je wensen duidelijk aan DVB media en alles komt in orde! Het resultaat is geweldig, zo ook onze website.

Bedankt en ga zo door!