Hieronder kunt u een aantal van onze businesspartners vinden. Heeft u ook interesse om businesspartner van ons te worden? Neem gerust contact met ons op.

Microsoft
DVB MEDIA maakt gebruik van de software producten en diensten van Microsoft.
Epower advertising
In samenwerking met E Power kunnen wij u uw online campagnes ook combineren met reclame op radio en televisie.
Watchmouse
Watchmouse is Europees marktleider in monitoring services voor websites en E-commerce toepassingen.
Google Adsense
Google levert ons de technologie om themagerichte advertenties te tonen op de verschillende onderdelen van onze portals. Daarnaast leveren zij via het Google AdWords programma bezoekers aan onze portals.
ZANOX – Multichannel-Commerce
zanox is de marktleider voor resultaatgerichte multi-channel commerce. zanox biedt u verder advies en oplossingen voor marketing, evenals producten voor zoekmachine-optimalisatie.
Kelkoo
De krachtige zoekmachine van Kelkoo stelt internetgebruikers in staat om te zoeken naar producten en diensten, aanbiedingen en prijzen te vergelijken en de beste deals te vinden.
Nederlandse Thuiswinkel Organisatie
De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg Thuiswinkel.org is d? branchevereniging voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen aan consumenten via catalogus, internet, post, televisie enzovoort. Bezoek de site voor uitgebreide informatie.
Testnet
Testnet – Online Advertising brengt uw boodschap over daar waar deze het meest effectief is en stelt uw doelgroep bovendien in staat gelijk tot actie over te gaan.
Netdirect
Netdirect is met meer dan 400 campagnes en een netwerk van 2000 aangesloten websites marktleider op het gebied van direct marketing via internet.
Tradedoubler.com
TradeDoubler is de grootste aanbieder van performance based marketing oplossingen in Europa, met vestigingen in alle belangrijke Europese landen.
Triple Deal.com
Triple Deal is een internationale aanbieder van online payment en escrow services. Via haar payment services, stelt Triple Deal een online merchant in staat om online betalingen te accepteren en te ontvangen.
PROXSYS
Van kantoorautomatisering tot gekoppelde netwerken tussen verschillende vestigingen met geïntegreerde IP telefonie, wij doen het allemaal. Wij helpen u graag de productiviteit van uw medewerkers te verhogen en uw totale ICT kosten te verlagen.
m4n
Online advertentie sofware voor partnership management, een tool voor meer, exposure, bezoekers, traffic, leads en verkopen d.m.v. affiliate deals, partner programma’s, sponsored content, direct marketing en admanagement gebruikt door adverteerders.
iLocal
ilocal.nl combineert de allernieuwste zoeksystemen met de krachtigste en meest geavanceerde zoekmachine ter wereld. U vindt op onze site alleen de meest relevante resultaten terug op een overzichtelijke, snelle en gebruiksvriendelijke manier.
Sandra Dorland
Sandra Dorland is een Nederlands zangeres en stem voor reclames, tekenfilms en radio. Ze spreekt verschillende reclames in en is, naast Rick Romijn en Wessel van Diepen, één van de drie vaste voice-over stemmen op Radio 538. De voicemail boxen van DVB MEDIA zijn ook door Sandra ingesproken.