aanpakDVB MEDIA werkt altijd volgens de volgende 3 basisprincipes:

Wij houden van aanpak!

  1. “You never get a second chance to make a first impression”. Kortom, de eerste indruk dient gelijk goed te zijn. Daarom worden al onze websites voorzien van een maatwerk website lay-out gebaseerd op uw huisstijl.
  2. Een website dient altijd actueel te zijn. Daarom worden al onze websites uitgevoerd met een geavanceerd maar zeer gebruiksvriendelijk systeem om uw website op een eenvoudige manier zelf te onderhouden voor wat betreft pagina’s, foto’s etc. Een actuele website heeft daarbij ook weer een positief effect op uw vindbaarheid in zoekmachines.
  3. Een website die er goed uitziet en die uzelf makkelijk kunt onderhouden dient uiteraard ook erg goed vindbaar te zijn in zoekmachines en portals. Daarom worden alle door ons ontwikkelde websites op alle mogelijke punten geoptimaliseerd voor zoekmachines. Op die manier kunnen deze uw website op de juiste manier indexeren en kunnen bezoekers uw website ook daadwerkelijk vinden.

Bij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden.

Na een eerste oriënterend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen ten aanzien van de website worden besproken, wordt een ontwerp gemaakt, waarbij de nadruk ligt op de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.

Deze voorbeeldsite wordt op internet geplaatst zodat u online uw site kunt bekijken. U kunt op deze manier te allen tijden wijzigingen in tekst en/of illustraties kenbaar maken. Na uw goedkeuring wordt de voorbeeldsite vervangen door de daadwerkelijke website en aangemeld bij de belangrijkste indexen en zoekmachines.

Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt veelvuldig overleg met u gepleegd, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van uw bedrijf of organisatie op internet.