Naast het beheren van de webshop, kosten ook de administratieve werkzaamheden erg veel tijd. Veel van die tijd wordt opgeslokt met het overtypen van bestellingen of facturen uit de webshop in jouw boekhoudprogramma. Om dit proces efficiënter te laten verlopen, bieden wij verschillende koppelingen aan met boekhoudsoftware zoals Exact, Davilex, Asperion, Snelstart, King en Reeleezee.

Met de koppeling exporteert u relevante data uit uw webshop en importeert u deze data in de boekhoudsoftware in slechts enkele muisklikken. U kunt zelf kiezen welke data u wilt exporteren en met welke regelmaat u dit doet. De bestellings-of facturatiegegevens zijn dus eenvoudig, snel, foutloos en op het het moment dat u dat wenst over te zetten.

Er zijn over het algemeen 3 mogelijke koppelingsvarianten tussen de webshop en de boekhoudsoftware:

  • De Download / Upload connection is gebaseerd op manuale bestandsuitwisseling, waarbij je zelf de data uit de webshop download en dit vervolgens met de import functie in uw boekhoudpakket.
  • Met de Online Extended connection gaat de data overdracht tussen de webshop en uw boekhoudpakket automatisch en heb je altijd de beschikking over actuele webshop data.
  • De Online Advanced connection biedt dezelfde mogelijkheden als de Online Extended connection en kan daarnaast ook data terugsturen naar de webshop over de orderstatus en voorraadniveau.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie contact met ons op.