Satelliet sites (of: satelliet websites) zijn een uitstekende manier om de online vindbaarheid van uw bedrijf of een deel van uw dienstverlening/productaanbod een supersnelle injectie te geven.

DVB MEDIA bouwt satellietwebsites waarbij de focus ligt op één specifiek onderdeel van uw dienstverlening of één enkel product. Door te kiezen voor zeer specifieke domeinnamen boeken we met deze websites doorgaans razendsnel een hoge notering in Google. Vervolgens leiden we bezoekers van deze website naar uw hoofdwebsite. Het resultaat? Meer verkeer, meer omzet.

Extreem relevant

De slimmigheid van een satellietwebsite zit in de doelgerichtheid. Door op een bepaald onderdeel van uw diensten of producten in te zoomen, is een satellietwebsite extreem relevant op specifiek zoekgedrag. Zodoende kunnen we snel een hoge notering boeken in Google. De satellietwebsite fungeert daarmee als een fuik voor bepaalde zoekopdrachten. De bezoekers die op de satellietwebsite terechtkomen, worden slim doorgeleid naar een relevante pagina op uw hoofdwebsite.

Een satellietwebsite werkt als volgt. Stel u heeft een tassenwinkel in Den Haag met de fraaie naam Mooi Meegenomen. U biedt een ruim assortiment met uiteenlopende tassen aan.

In de nieuwe collectie bevindt zich een Gucci-tas die al snel een bestseller blijkt te zijn. Iedereen wil hem hebben. Er is echter één probleem: u bent niet de enige die deze tas verkoopt. Hoe zorgt u er nu voor dat iedereen in Den Haag toch naar ú toekomt als ze deze tas willen hebben?

In een markt met veel concurrentie is het niet altijd eenvoudig om op productniveau hoge Google-posities te bereiken met een website. Een satellietwebsite biedt dan uitkomst.

Als we voor de tassenwinkel in Den Haag een satellietwebsite creëren met de domeinnaam www.guccitas-denhaag.nl kunnen we snel een goede positie scoren als mensen zoeken naar “Gucci tas Den Haag”. De bezoekers die op deze website uitkomen, krijgen de informatie die ze zoeken en kunnen direct doorklikken naar de website van uw winkel waar men de tas eventueel direct kan bestellen.