E-commerce platform Magento

Magento is het snelst groeiende open source e-commerce platform van dit moment. De software is zeer flexibel en uitermate geschikt voor ambitieuze, innovatieve ondernemingen die met een laagdrempelig maar professioneel product willen werken. Het pakket is gebaseerd op best practices in de online verkoop van de afgelopen jaren en wordt gebruikt door onder meer 3M, Nespresso en Samsung.

De voordelen van open source met de kwaliteit van maatwerk

Magento is een open source softwarepakket. Een actieve community van 100.000 gebruikers, ontwikkelaars en partners bouwt gezamenlijk aan de doorontwikkeling van het platform. Het pakket is open en daardoor volledig flexibel in te richten. Hiermee bieden we u exclusieve functionaliteiten, service en garantie.

Flexibiliteit tegen lage kosten

Het Magento e-commerce platform combineert de flexibiliteit van open source technologie met een scala aan state of the art functionaliteiten. Magento’s intuïtieve beheersysteem bevat krachtige mogelijkheden voor marketing, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en catalogusbeheer. >> Lees meer over onze dienstverlening op het gebied van internet marketing

Enkele voordelen van Magento op een rij

  • Dankzij open source technologie zeer flexibel in te richten
  • Professionele webshop en platform tegen lage kosten
  • Uitgebreide, innovatieve functionaliteiten
  • Meerdere webwinkels met één administratie beheren

Bekijk hieronder de introductiefilm van Magento Enterprise Edition