phoneDoor de enorme groei van internet op de mobiele telefoon, is het belang van aanwezigheid binnen het mobiele kanaal voor veel organisaties en merken steeds belangrijker geworden. Naast de enorme groei zijn de mogelijkheden van diensten op de mobiele telefoon ook groter en interessanter geworden. Wij weten als geen ander hoe mobiel geintegreerd dient te worden in uw organisatie, processen en markting-mix. Door de unieke combinatie van de beste strategen, creatieven en developers denken wij uit commercieel- en technisch oogpunt met u mee.

Als specialist adviseert DVB MEDIA waar u moet starten, waar u aan moet denken, hoe de technische architectuur eruit moet komen te zien, hoe de technische koppelingen gemaakt moeten worden, welke mobiele diensten u moet ontwikkelen, welke functionaliteiten van toegevoegde waarde zijn en hoe de uiteindelijke mobiele dienst kenbaar of in de markt gezet moet worden. Tevens zorgen wij voor de complete realisatie van het mobiele traject. Met onze ervaring in mobile usability ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke mobiele diensten, zorgen wij voor een spraakmakend en gewenst design, ontwikkelen wij de mobiele diensten en bijbehorende koppelingen met andere systemen en zorgen wij voor passende aandacht. Als mobile full service partner begeleiden en adviseren wij u in het complete traject.

Bent u geintresseerd in de mogelijkheden van mobiele media? of wilt u werken met een proactief- en passievol bureau met haar specialisme in mobile full service oplossingen? Kijk dan voor meer informatie over onze diensten en services verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.