Op 2 oktober dit jaar gaat Het Gesprek ‘live’. Het wordt de eerste tv zender ter wereld die 24 uur per dag uitsluitend vraaggesprekken laat zien. Op Het Gesprek zullen aansprekende gasten dagelijks praten met bekende Nederlandse interviewers. Kwaliteit, inhoud en actualiteit zijn de belangrijkste pijlers van dit nieuwe en unieke opiniekanaal.

De gesprekken zullen ook voor de kabel en andere platforms beschikbaar zijn en overal ter wereld, 24 uur per dag, op internet gevolgd kunnen worden via de website www.hetgesprek.nl

Op Het Gesprek krijgen gasten de kans om veel dieper op het onderwerp in te gaan dan bij de talkshows en praatprogramma’s op de Nederlandse televisie nu het geval is. “Wij nodigen aansprekende gasten uit en geven ze alle gelegenheid om hun visie op een onderwerp te geven. De programma’s zullen niet worden onderbroken door reclame,” aldus Ruud Hendriks.

De interviews op Het Gesprek zullen worden geleid door ‘Spraakmakers’, bekende Nederlanders met veel ervaring in het leiden van gesprekken. Naast de initiatiefnemers zijn dat onder meer Leon de Winter, Theodor Holman, Huub Stapel, Felix Rottenberg, Jan Marijnissen, Jessica Durlacher, Jort Kelder, Yoeri Albrecht, Lousewies van der Laan, Harold Hamersma, Dig Istha, Gert Berg en Harry Starren.

Zij zullen om toerbeurt gesprekken voeren met gasten uit de wereld van de politiek, kunst, literatuur, cultuur, sport, wetenschap en het zakenleven. Ook jonge talentvolle journalisten zullen zich bij Het Gesprek kunnen laten zien en horen.

Het Gesprek gaat op 2 oktober 2007 van start en zal dagelijks minimaal vier nieuwe interviews aanbieden. Op de website van Het Gesprek zullen kijkers direct toegang hebben tot alle interviews, samenvattingen, opmerkelijke uitspraken en markante gasten. Deze rubrieken vormen de ruggengraat van Het Gesprek.

Via onze mediapartner www.epowersales.nl kunnen wij (online) advertentiecampagnes aanbieden rond en binnen de programma’s van Het Gesprek.