Verander een anonieme bezoeker in een lead

Bezoekers van websites zijn zeer ongeduldig, de meeste lezen nauwelijks en ze beslissen in 3-5 seconden waar ze op gaan klikken. Om een bezoeker te veranderen in een lead moet hij worden aangezet tot de juiste actie. Marketeers noemen dit de call to action . De tekst én de uiting of visual die ervoor zorgt dat de bezoeker doet wat ú wilt: “Bereken nu, Bepaal uw risico, Doe het nu. Doe het zo.” De DVB Lead Generator is ontwikkeld om een anonieme bezoeker te converteren in een lead.

Voor ieder bedrijf is het binnenhalen van leads (nieuwe potentiele klanten) van groot belang om te groeien. DVB MEDIA kan u hierbij helpen middels de volgende methodieken:

Website netwerk van DVB MEDIA

Via ons websitenetwerk leveren wij talloze leads per dag aan onze opdrachtgevers. Hieronder een overzicht van onze websites en wat deze ook voor u kunnen betekenen.

  • www.winkeloverzicht.com; deze portal website bevat inmiddels meer dan 4.000 webwinkels in Nederland en België.
  • www.coupons.nl; coupons zijn in veel landen zoals Amerika al een marketingtool bij uitstek maar ook in Nederland worden coupons steeds populairder. Coupons kunnen worden ingezet voor actiemarketing en om binnen korte tijd een flinke hoeveelheid extra sales te genereren.
  • www.kennisdelen.com; via deze kennisbank kunt u kosteloos en onbeperkt artikelen plaatsen over uw vakgebied. Bezoekers zullen uw artikelen vinden en kunnen contact met u, als kennisexpert, opnemen voor meer informatie en/of een concreet project.
  • www.persbericht.nu; via deze portal kunt u gratis en onbeperkt persberichten online plaatsen en verspreiden onder een grote groep bezoekers, journalisten en media.

Google Adwords

Via Google Adwords kunnen wij zorgen voor gerichte campagnes

Online advertenties