Project omschrijving

Via onze nieuwe website zullen wij proberen om uw nieuwsgierigheid te prikkelen en juist die technieken onder de aandacht te brengen die wij naast conventionele afwerkingstechnieken als geen ander beheersen

Website: www.patist.nl

DVB MEDIA ontwikkelde voor Boekbinderij Patist (www.patist.nl) een compleet nieuwe website layout inclusief een Content Management Systeem (CMS) waarmee Patist zelf zijn eigen website kan onderhouden.

Daarbij hebben we voor Patist een systeem ontwikkeld waarmee Patist op een eenvoudige manier zelf een fotopresentatie kan toevoegen met voorbeelden van de verschillende producten die zij leveren. Op die manier kunnen klanten van Patist al via de website een goede indruk krijgen van de specialistische kennis en jarenlange ervaring van Patist op het gebied van boekbinden.

Daarbij wilde Patist graag met bepaalde trefwoorden zo hoog mogelijk in de zoekmachines staan zodat we de website ook compleet geoptimaliseerd hebben voor zoekmachines zoals Google. Of dat ons gelukt is kunt u zelf ervaren op bijv.

  • maatwerk webdesign
  • online catalogus met offerte opvragen
  • webhosting en domeinregistratie
  • zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • automatische koppeling met social media (Twitter, Facebook en LinkedIn)