Brienen & Schellevis Subsidie op Maat

/Brienen & Schellevis Subsidie op Maat
Brienen & Schellevis Subsidie op Maat2017-12-06T17:30:46+00:00

Project Description

De nieuwe homepage van Brienen & Schellevis – Subsidie op Maat

Brienen & Schellevis Subsidieadvies adviseert bedrijven bij het maximaliseren van subsidies. Onze meerwaarde zit in de combinatie van actuele kennis van alle regionale, nationale en Europese subsidieregelingen en opgebouwde ervaringen met subsidieaanvragen. Hierdoor zijn wij in staat om voor uw organisatie maatwerk te leveren.  

Brienen & Schellevis Subsidieadvies levert een pragmatische ondersteuning in combinatie met een proces- en projectmatige aanpak. Tot onze klanten behoren onder andere onderwijsinstellingen, (semi-) overheden en bedrijven in opkomende sectoren zoals de creatieve industrie en ICT. Op onze website www.subsidieopmaat.nl kunt u uw subsidiekansen inventariseren.

DVB MEDIA ontwikkelde de nieuwe online identity in de vorm van een website inclusief een kennisbank met relevante nieuwsitems en publicaties/artikelen op subsidiegebied.

Projectinhoud

  • webhosting en domeinregistratie
  • maatwerk webdesign
  • php scripting
  • content management
  • zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • training en begeleiding

De klant over DVB MEDIA

Brienen & Schellevis Subsidieadvies adviseert bedrijven bij het maximaliseren van subsidies. DVB Media heeft ons ondersteund bij het ontwikkelen van een nieuwe internetstrategie, waaronder het redesignen van de website, het integreren van sociale media en SEO optimalisatie.

Door de inzet van DVB MEDIA is onze website www.subsidieopmaat.nl overzichtelijker geworden, beter vindbaar en wordt de bezoeker in staat gesteld zelfstandig publicaties te downloaden. Wij waarderen de pragmatische aanpak en uitgebreide inhoudelijke kennis van DVB MEDIA en bevelen hun graag aan. Wij zien DVB MEDIA als een strategische samenwerkingspartner voor al onze internet-gerelateerde activiteiten.

Matthias Brienen
Lancelot Schellevis
Directeuren/eigenaren Brienen & Schellevis

  • Meer klanten aan het woord…