Project Description

DVB MEDIA mocht voor De Videofabrique de nieuwe website ontwikkelen.

De Videofabrique maakt al meer dan tien jaar inhoudelijke en kwalitatief goede videoproducties. We hebben een journalistieke achtergrond en maken dus films met een goed verhaal.

Onze achtergrond ligt in het maken van televisieprogramma’s. We werkten onder meer voor SBS6 (Je Echte Leeftijd, Trauma Centrum, Wegmisbruikers), RTL (Het Familieportret, SOS Verbouwing), EO (40 Dagen zonder seks, Van Luizenleven naar Luiers) en BNN (Valhalla).
We produceren echter ook mooie en doeltreffende videocontent en bedrijfsfilms voor bedrijven, organisaties en instellingen. Onze opdrachtgevers zijn onder andere marketing- en communicatiebureaus, overheden en (middel)grote bedrijven, zoals NS, Ziggo, Loyens & Loeff, Gezondheidsplein, Thuisafgehaald.nl, Utrecht Business School, Beeld & Geluid en tal van anderen.

We werken snel en we werken flexibel. We verstaan ons vak, zijn inhoudelijk sterk, we zijn creatief en we weten op welke manier jouw klanten jouw boodschap het liefst gepresenteerd krijgt. Kortom: De Videofabrique: Een goed verhaal!

Website: www.videofabrique.nlIn opdracht van De Videofabrique mocht DVB MEDIA de website van een compleet nieuw webdesign voorzien dat weer helemaal van deze tijd is inclusief de integratie van online video. De website is ontwikkeld op basis van Wordpress zodat de klant ieder onderdeel van de website zelf kan beheren. Ook hebben wij een WordPress training gegeven zodat de klant het meeste uit WordPress kan halen waarbij we ook gelet hebben op vindbaarheid (SEO).

  • maatwerk webdesign
  • online video integratie met ingebouwde player
  • webhosting en domeinregistratie
  • e-mail, agenda en bestanden “in the cloud” via Google Apps for Work
  • zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • automatische koppeling met social media (Twitter, Facebook en LinkedIn)