Nieuwe site All Risk

/Nieuwe site All Risk
Nieuwe site All Risk2017-12-06T17:30:48+00:00

Project Description

All Risk is autoriteit op het gebied van valbeveiliging. Sinds 10 jaar ontwikkelt, produceert en verbetert All Risk producten en systemen die de risico’s van werken op hoogte tot het absolute minimum beperken.

Voor All Risk ontwikkelden wij een geheel nieuwe website op www.ar.nl of www.valbeveiliging.nl met zowel een nieuwe layout als geheel nieuwe content (teksten en foto’s).

All Risk kan zelf alle pagina’s onderhouden, foto’s uploaden en in de pagina toevoegen. Aktuele nieuwsberichten kunnen zij ook zelf toevoegen.

Dealers van All Risk kunnen inloggen op de website met hun eigen login-informatie en op die manier toegang krijgen tot voor hun relevante extra informatie.

Via de online nieuwsbrief kunnen zij klanten en leveranciers op een eenvoudige manier op de hoogte houden van bijv. nieuwe producten en/of diensten.

Testimonial: de klant aan het woord over DVB MEDIA:

Om ideeën die je in je hoofd hebt ook werkelijkheid te laten worden is moeilijk realiseerbaar.

Om dit tot stand te brengen heb je niet alleen mensen nodig met kennis. Je hebt mensen nodig die de vertaalslag kunnen maken van theorie naar praktijk. Van idee naar oplossing. Van wollige prietpraat naar duidelijke kernen. Dit maakt het verschil tussen “tevredenheid” en tevredenheid! Het lezen van de behoefte van de klant. Wat wil hij bereiken, met welke middelen en op welke manier.

Voor het tot stand brengen van onze nieuwe internetsite hebben wij juist naar deze aspecten gekeken. Hierbij hebben wij ten doel gesteld “de beste website van Nederland” te krijgen.

Wij hebben gemeend deze partij gevonden te hebben in DVB MEDIA. Een jonge no-nonsense organisatie met een hands-on mentaliteit. Ze moeten nog leren, maar staan hier open voor. Een bedrijf met toekomst!

George Philips

All Risk