Nieuwe site Safe Beveiliging

/Nieuwe site Safe Beveiliging
Nieuwe site Safe Beveiliging2017-12-06T17:30:48+00:00

Project Description

Safe Beveiliging is al dertig jaar een vertrouwd begrip voor de beveiliging van huis, instelling en bedrijf. Safe levert maatwerk. Van een eenvoudige cilindersleutel tot complexe systemen voor beveiliging en toegangscontrole.

Voor Safe ontwikkelden wij een geheel nieuwe website op www.safe-beveiliging.nl.

Deze website is voorzien van een geheel nieuwe look-and-feel gebaseerd op de huisstijl van Safe.
Safe kan de website zelf helemaal onderhouden voor wat betreft teksten en inhoud via een custom made Content Management Systeem (CMS).

Binnenkort zal de website worden uitgebreid met een online shop waar klanten bepaalde producten van Safe online kunnen bekijken en zelfs online kunnen bestellen.

Testimonial: de klant aan het woord over DVB MEDIA:

Na onze verhuizing en daarbij de gewijzigde huisstijl, hebben wij dit jaar de website opnieuw laten maken. De oude website was vijf jaar oud en de afgelopen jaren hebben wij gemerkt hoeveel nieuwe klanten een goede website kan genereren.

De combinatie van een tekstschrijver die samenwerkt met  DVB Media is heel goed bevallen. De tekstschrijver was niet nieuw voor ons, DVB wel. Wat mij vooral opviel, was de helderheid van DVB. Derrik is een van de weinige ICT mensen die de kunst verstaat de technische mogelijkheden geheel in Jip en Janneke taal uit te leggen. Fijn, want wij zijn uitstekende sleutelmakers en snappen niets van websites. Over het resultaat zijn wij erg tevreden, nu zijn wij druk bezig met de online shop. Derrik maakt niet alleen de website maar verdiept zich ook echt in de materie. Zeker een bedrijf dat wij kunnen aanbevelen!

Jacqueline Ebenhoch-Beer
directeur Safe Beveiliging