Project omschrijving

Olympia Uitzendbureau is een snel groeiende uitzendorganisatie en behoort tot de top 5 van grootste Nederlandse uitzendorganisaties. Olympia Uitzendbureau is onderdeel van de beursgenoteerde Olympia Flexgroup dat actief is in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal, Italië, Polen en Zwitserland.
Doordat de medewerkers van Olympia in verschillende landen (samen)werken ontstond de de behoefte aan één platform voor communicatie uitingen en om samen te werken aan documenten. Daarnaast was Olympia met een Europese re-branding bezig waardoor dit ook direct op dit project toegepast kon worden.

In opdracht van Olympia Flexgroup ontwikkelde DVB MEDIA het internationele intranet voor ongeveer 1.000 gebruikers op basis van Microsoft Sharepoint 2007 technologie.

Voor de lancering van het intranet werkten de meeste Olympia-medewerkers nog met een netwerkschijf met documenten waardoor informatie vaak lastig vindbaar was en niet efficient werd opgeslagen.

De zoekfunctionaliteit binnen SharePoint maakt het mogelijk dat relevante informatie snel gevonden kan worden waarbij het niet uitmaakt waar deze informatie staat of in wat voor soort bestand deze is opgeslagen (bijv. Word of pdf).

Doordat intranet voor de meesten een nieuwe manier van werken betekent zullen er diverse praktijktrainingen worden gegeven om op die manier iedereen zo goed mogelijk met intranet aan de slag te laten gaan.

Meer informatie over intranet en kennismanagement kunt u vinden op onze startpagina: https://intranet.startpagina.nl/ en in onze intranet kennisbank.

  • maatwerk webdesign
  • SharePoint ontwikkeling
  • Webparts ontwikkeling
  • multi-language
  • SharePoint webhosting en domeinregistratie i.s.m. KPN