Project Description


Timmerman & Co is een compleet nieuw concept bedacht en ontwikkeld door DVB MEDIA voor Timmermansbedrijf D.J. van de Weerd met als doel om meer nieuwe klanten te bereiken en uit te nodigen om de website te bezoeken. Het idee achter dit project was: Een naam als Timmerman & Co blijft op de doelgroep veel beter “hangen” als je dit op een bus voorbij ziet rijden dan een eigen naam als D.J. van de Weerd.

Geinteresseerden zullen op deze manier veel sneller tot actie overgaan zoals de website bezoeken, een e-mail sturen of een online zoekopdracht. Naast het uitnodigen en verkrijgen van nieuwe klanten en opdrachten moest het onderhoud van de website veel eenvoudiger worden met deze nieuwe website wat wij mogelijk hebben gemaakt door middel van een mobiele App. Op die manier kan de klant zijn website altijd en heel eenvoudig voorzien van bijvoorbeeld nieuwe foto’s met projecten die zijn afgerond.

Daarmee is het onderhoud van de eigen website kinderspel en is deze altijd up-to-date. Op de achtergrond worden nieuwe berichten automatisch doorgeplaatst naar social media zoals Twitter en Facebook zodat de opdrachtgever daar ook geen omkijken naar heeft maar toch een optimaal bereik heeft bij de doelgroep.

Website: www.timmerman.co


  • maatwerk webdesign
  • online offerte opvragen
  • multi-language
  • webhosting en domeinregistratie
  • zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • automatische koppeling met social media (Twitter, Facebook en LinkedIn)DVB MEDIA betekent voor mij: een hoop plezier.  Ze bieden een mooi totaalpakket aan en nemen mij veel werk uit handen. Zorgen ervoor dat de website up to date blijft en dat geeft vertrouwen voor de toekomst

Ook nu het top punt van de crisis in de bouw wel is bereikt.

Dirkjan van de Weerd – Eigenaar Timmerman & Co