Project omschrijving

Vliegles.com is een onderdeel van Woning Aviation wat een uniek luchtvaartbedrijf is met als filosofie u een onvergetelijke vliegervaring mee te geven. Dit doormiddel van een rondvlucht,introductievlucht (eerste vliegles) of wellicht een compleet bedrijfsevenement! Dit doen we met de grootst mogelijke toewijding. Ook voor een luchtfoto bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook kunt u ook bij ons terecht voor een unieke vlucht in een Boeing 737-800 Full Flight simulator. In deze simulator bent u de Captain in deze zeer realistische Boeing 737.

Al onze vluchten voeren wij CO2 neutraal uit.

Website: www.vliegles.com

DVB MEDIA heeft voor Wooning Aviation de complete website ontworpen, gebouwd en voorzien van een online bestelmodule waarbij bezoekers direct een “boardingpass” online kunnen bestellen en betalen die daarna als PDF via e-mail verstuurd wordt.

Bij dit project stond centraal dat de vindbaarheid op trefwoord “vliegles” zo hoog mogelijk moest worden en dat is gelukt! Deze website staat nu uit het niets altijd in de top3 van zoekresultaten in Google wat resulteert in een grote hoeveelheid online boekingen.

  • webdesign
  • responsive design (mobiele versie)
  • online bestelmodule
  • PDF generator op basis van input bezoeker
  • webhosting en domeinregistratie
  • E-mail via Office 365
“Na 7 jaar was het tijd voor een nieuwe online uitstraling. DVB MEDIA heeft dit op een professionele manier aangepakt en dit op korte termijn weten te realiseren.
De site is weer helemaal van deze tijd inclusief een zeer gemakkelijke webshop.
Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel en komen perfect hun afspraken na.”
Sebastiaan Wooning