Dit artikel gaat in op het optimaliseren van uw SharePoint 2007 (WCM)  gebaseerde website voor zoekmachines.
SharePoint 2007 uitgevoerd in de “CMS”-modus is out-of-the-box niet optimaal vindbaar voor zoekmachines. Alle benodigde kennis is bij ons in huis om u te helpen bij het verkrijgen van een toppositie in de zoekmachines.

SharePoint en MOSS.
SharePoint 2007 in “CMS”-modus is de beste manier kan ik beschrijven wat Microsoft nu Web Content Management (WCM) oproepen. De verschuiving van VSV WCM kwam natuurlijk als een gevolg van het combineren van de content management mogelijkheden van Microsoft Content Management Server (MCMS) met de samenwerking mogelijkheden van SharePoint. WCM verwijst naar een SharePoint 2007-site, die gebruik maakt van de content management capaciteiten SharePoint heeft geërfd van MCMS.

Internet Search Engine Spelers
Google, Yahoo, Live Search MS en AOL zijn de grote spelers op dit ogenblik. Google is naar voren op het moment van dit schrijven, maar houden scherp in de gaten op Microsoft. Hoe dan ook, dit zijn de enige die je zorgen hoeft te maken over het feit dat zowel gerangschikt met als zij vertegenwoordigen bijna 100% van de zoekmachines die mensen eigenlijk gebruiken.

Wat is SEO?
Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een methode om u uw website zo hoog mogelijk te positioneren in zoekmachines. Wanneer iemand een zoekopdracht op Google of MS Live Search of Yahoo, presteert etc … krijgen ze honderden of duizenden van de resultaten. Deze resultaten kunnen overspanning over honderden alle pagina’s die een “volgende pagina” link aan de onderkant van de pagina.De meeste mensen zullen klik op de “volgende pagina” link precies een keer. SEO is hoe je je site die genoemd worden in deze buitengewoon strakke lijst. Het is een discipline, een methodologie en gelukkig, MOSS biedt tal van manieren om de uitvoering van deze zeer hoge orde.

Als je nieuw bent in de wereld van SEO MOSS, neem dan even en lees het advies vrij gegeven door Google genoemd richtlijnen voor webmasters. Deze informatie moet behoorlijk serieus genomen worden als u bent vrij serieus over MOSS SEO. Een van de dingen aanbevolen niet alleen door Google, maar van alle andere belangrijke zoekmachines is om te profiteren van een site map. We zijn momenteel bezig met een controle die kan worden toegevoegd aan uw site via de site van MOS eigenschap die zal dynamisch update uw site map als je een pagina te publiceren. Dit zal vrij worden gedeeld, evenals de broncode zodat je kunnen ontwikkelaars verder uit te breiden als dat nodig is.

Zoals je misschien al op de harde manier geleerd, is er niet veel zin om de beste prijzen of diensten en rondom coolste website op aarde als niemand weet dat het daar! Een fundamentele toezicht kan eenvoudig worden vermeden door de tijd neemt om te zorgen dat uw website zoekmachine vriendelijk. Ik praat daarover later meer in dit artikel. Momenteel staat u mij toe een college verhaal met u delen. Ik had een Engels Schrijven klasse en de professor was een oudere heren. Hij diende ook als de plaatselijke krant Editor. Hij was een rechttoe rechtaan man met slechts een paar regels om altijd te volgen. De belangrijkste regel is heel simpel; niet meer dan twee cliches per papier. Hij haatte cliches en veel moeite gedaan om dit over te brengen aan zijn studenten. Ik ontdekte dit ‘niet zo subtiele’ diepgewortelde haat van hem, en probeerde papers te leggen, zonder een enkel cliche, elke keer weer. Ik zou soms schrik een rode cirkel rond een cliche te vinden die per ongeluk had zijn weg gevonden langs mijn vingers aan het toetsenbord. De professor zou doen dit om te markeren, waardoor voor een gemakkelijkere uiteindelijke uitkomst van de cliches, zodat hij niemand zou missen. Hij zou zelfs cirkel ‘zorgvuldig verkapte cliches’ die ik had smithed woord te zeggen hetzelfde, met verschillende woorden (deze techniek mij niet).

Ik heb vaak geprobeerd om mij in de zoekmachine spider schoenen bij het optimaliseren van een webpagina. Een zoekmachine spider’s missie is simpel, het gaat daar en volgt elke link die zij tegenkomt en verslagen terug met zijn bevindingen. Spinnen de weg van de minste weerstand en zijn niet geïnteresseerd in iets dat ze vertraagt. Dat is overdreven vorm, eigenlijk haat spinnen dingen die trage hen neer of een poging om hen te misleiden. Het kwam bij mij zijn ze niet in tegenstelling tot mijn oude professor, maar misschien een beetje minder soepel. Een rode cirkel op een webpagina vertaald naar ranking verlies, dat vertaalt zich in het verkeer verlies, wat zich vertaalt naar … u het punt te krijgen. Tenminste mijn oude professor zou duidelijk de “fouten van mijn wegen ‘(hoop dat hij leest dit niet). Een zoekmachine spider is een passief-agressieve schepsel. Zij zal haar voetafdrukken laten allemaal websites over een log-bestanden, waardoor we te weten dat het heeft in feite ‘ingedeeld’ de pagina’s. Er wordt niets gezegd, geen rode cirkels om na te denken en te corrigeren, geen rangen om te reflecteren op, niets maar weinig spin voetafdrukken in de weblogs. Deze voetafdrukken zijn zeggen “hey, ik ben een spin en ik kroop uw website, bedankt voor me over hebben, zal ik weer eens te komen, later kruipen ya …” Dat is wat je te zien krijgt – vergeet niet over de ‘agressieve “karakter van een passief-agressief. Intussen is de spin is terug op het hoofdkwartier zoekmachine opknoping uit rond de waterkoeler de handel horror verhalen met al zijn kleine spin maatjes. “Man, dit is een website had zoveel geneste tabellen mijn hoofd tolde. Ik heb nooit enige relevante inhoud te vinden, net HTML, blah, blah, blah … Ik was bijna drie keer verloren, dus heb ik links – geesh! “Deze ‘spin-smack praten’ wordt geregistreerd en wordt gebruikt om te bepalen hoe uw website is gerangschikt (de positie waarop uw website is terug in de zoekresultaten).

Ik ga dit zo recht voorwaarts te maken als mijn oude professor zou hebben: Als de zoekmachines niet bevalt wat ze zien, uw website niet goed zullen worden gerangschikt in de zoekresultaten. Als uw website is niet goed geplaatst is in de zoekmachine resultaten, zal niemand weten over uw website. Minder dan 10% van alle gebruikers van Google.com ooit het verleden pagina 3 van de zoekresultaten. Search Engine Optimization (SEO) moet zeer serieus worden genomen, na al, precies wat is het nut van een website als niemand het vindt? Er zijn een aantal SEO basics, die helaas vaak vergeten en / of onderschat. De spiders van zoekmachines (robots) een bezoek websites, en rapporteren hun bevindingen terug naar de zoekmachine database. Deze spinnen zijn op zoek naar algemene informatie over uw website, die kan worden gevonden in de code (bijvoorbeeld; pagina titel, beschrijving pagina, claves, etc …). Veel meer gaat in search engine ranking algoritmen, (keyword dichtheid, domeinregistratie eigenschappen, inbound links, consistentie, etc …), maar de basis spelen een belangrijke rol en kan niet worden genegeerd door ernstige websites. Deze basics programmatisch kan worden behandeld met SharePoint 2007 (MOSS) en laat meer tijd worden besteed aan de inhoud en andere zeer belangrijke SEO criterium. Meer op het automatiseren van de basisprincipes later …

Een woord van voorzichtigheid, probeer niet te ‘truc’ van de zoekmachines. Poging om een zoekmachine dwaas kan uw website te krijgen op de zwarte lijst, bijgevolg volledig teniet worden gedaan een SEO inspanningen verricht in de verleden en de toekomst. Dit is een praktijk die contraproductief meer kwaad dan goed zal doen. Dus, wat doe ik bedoel als ik ‘truc’ of ‘gek’ van de zoekmachines te zeggen? Je weet precies wat ik bedoel! Wanneer de ideeën van het plaatsen van een bos van zoekwoorden in een heel klein lettertype en kleur overeenkomen met de pagina’s achtergrond, zodat de spinnen te zien in de code, maar de gebruikers zien het niet – dat is wat ik bedoel. Of, woord-smid uw pagina op het punt van absurditeit, zodat het zoekwoord dichtheid hoog zullen zijn voor een specifiek woord of een zin – dat heet ‘keyword stuffing’. Of, met pagina’s die geen echte ander doel dan om een goede ranking bij zoekmachines – de zogenaamde “doorway pages” dienen. De lijst gaat maar door, maar de gemene deler is een poging om de zoekmachines te misleiden.

Wat niet te doen
Veel dingen factor in de algemene ranking van een website. Sommige van de meer voor de hand liggende zijn: beschikbaarheid van de site, het bedrag van de inhoud, keyword density, enz … Maar wat over de dingen die uw sites ranglijsten die u kan doen en moet NIET schadelijk? Deze lijst zou zijn: keyword stuffing, probeert te “gek” van de zoekmachines met doorway-pagina’s of verborgen tekst. Maakt u gebruik van exact dezelfde html titel op elke pagina van uw site? Bent u aanmelden van uw site op meerdere zoekmachines meer dan eens – of erger nog; waardoor sommige online “SEO” bedrijf aan uw site bij meerdere zoekmachines op uw naam? Alle hiervoor genoemde dingen zijn zeer veel voorkomende fouten die een negatieve invloed hebben op uw websites rankings. Deze zijn geen “bedrijfsgeheimen” in feite de grote spelers hebben alle informatie online beschikbaar die uitlegt hoe je je rankings websites te verbeteren. Sommige minder voor de hand liggende dingen die mogelijk schade zou kunnen berokkenen rankings include: domein forwarding, content syndication, domeinregistratie termijn, al die super-coole graphics en pagina-indelingen die vereisen dat gedachten draaien tabel nesten of erger nog, complexe URL’s (query’s, bijvoorbeeld: www. mossseo.com? querystring = 1 & 2 & anotherquerystring = snel = 50). Je kunt veel leren over wat niet te doen door het lezen van wat de mensen zelf zoekmachine u te adviseren om te doen en niet doen. Het belangrijkste om te onthouden is NIET proberen om de zoekmachines voor de gek.

WCM SEO – Thema relevante inhoud – Deel 1
Het is het vermelden waard dat we niet praten over het thema van SharePoint 2007, waarmee u de controle over de look / feel van uw site via styling. We hebben het over het algemene onderwerp van uw site. In termen van een SharePoint 2007 WCM site, thema verwijst naar de relevante inhoud te zorgen dat uw tekst is in een of andere manier duidelijk ter ondersteuning van de essentie (of punt) van de pagina die zich bevindt. De pagina zelf in-turn moet versterken de punt van de site. Uw content moet worden gericht op een menselijke publiek, niet de zoekmachines. Dit is belangrijk omdat elke keer dat iemand klikt op uw URL via een zoekmachine resultaten pagina, hebben ze een stemming alleen uit te brengen voor uw site. Als zij wat zij zien zullen ze hopelijk terug te keren naar de zoekmachine, opnieuw te voeren hun zoekcriteria in en klik op uw URL – casting nog een andere stem voor uw site.

Een SharePoint 2007 WCM-site geeft je een grote mate van flexibiliteit in termen van informatie-architectuur (IA). Te dien einde, is het misschien een goed moment om uw IA opnieuw terwijl de inhoud relevantie in het achterhoofd. Een zeer eenvoudige manier om uw bestaande IA in SharePoint 2007 is het oog om te klikken op “Site Actions” en vervolgens “View Inhoud en structuur”. Deze functie geeft een uitbreidbaar overzicht van uw site verzamelen die u vervolgens kunt gemakkelijk gebruik maken om uw inhoud te reorganiseren. Bijvoorbeeld, als u wilt verplaatsen een hele afdeling (of subsite) van de main stream van de site en in uw “Archief” site als zijn eigen subsite: Simply plaats een vinkje in het vakje naast de site die u wilt te bewegen, de drop-down “Acties” tab en klik op “Move”. Dit zal een box locaties die u gebruikt om te bepalen waar u de site te verplaatsen, in dit voorbeeld de “Archieven”. Plaats een vinkje naast “Archief” en klik op “Move”. SharePoint 2007 zal de rest doen. Deze aanpak geeft u de mogelijkheid om van de inhoud van de belangrijkste stroom van dingen bewegen, terwijl ze tegelijkertijd met behoud van haar bestaan in een passende locatie. U kunt uw SharePoint 2007 WCM site zoekmachine te doorzoeken of niet crawlen deze gearchiveerde inhoud. Als u wilt nog niet doorzocht het in een aparte, gewoon een aparte naam te configureren zoekbereik te houden “Archief”. Hierdoor kunnen bezoekers van uw site om te beslissen of ze willen zoekresultaten te trekken van uw gearchiveerde inhoud. Meer over de leuke dingen die je kunt doen met de SharePoint 2007 zoekmachine later.

WCM SEO – Thema relevante inhoud – Deel 2
Met SharePoint 2007 Web Content Management (WCM) komt ook bedrijfs-graad content-classificatie functionaliteit. Regelen inhoud op een pagina is verwerkt met behulp van pagina-indelingen. Een pagina-indeling bepaalt wat voor soort content gaat op een pagina, en hoe het wordt geregeld op de pagina. Pagina-indelingen te helpen content-auteurs houden de pagina gericht en schoon. De pagina die presentatie is de combinatie van de sites master pagina (die bepaalt de structuur van de sites onderstreping kader, waaronder navigatiesystemen en andere organen die gemeenschappelijk zijn verspreid over het terrein), en de pagina-indeling (die bepaalt de structuur van de inhoud op een pagina) .

Thema relevante inhoud kan zorgvuldig worden beheerd met behulp van deze WCM-componenten in uw voordeel, maar eerst moet je volledig te begrijpen hoe dit allemaal werkt. Een SharePoint-site WCM biedt een ander groot voordeel een zogenaamde ‘site kolom “. Site kolommen kan worden gezien als velden in een database. U kunt een site column genaamd “Environmental Issue” en instellen als “keuze” data type. Dan bieden de opties voor auteurs te selecteren (bijvoorbeeld, Global Warming, broeikasgassen, Erosie, etc …). Dit geeft ook het mechanisme van het coderen van uw inhoud. Dit kan een dropdown of een multi-select met behulp van selectievakjes worden. Maak zoveel sitekolommen als nodig is.

Nu dat we onze site gemaakt kolommen hebben, moeten we een ander krachtig onderdeel van een SharePoint-WCM website genaamd “content types” te exploiteren. Content types zijn gewoon een verzameling van de site kolommen. Content types kunnen worden gebruikt voor veel dingen in SharePoint 2007, met inbegrip van pagina-indelingen (zie hierboven). U kunt een content type heet “milieu-artikel” en voeg de juiste site kolommen. Zo kan bijvoorbeeld de “Environmental artikel Content” content type bevat de volgende site kolommen: Titel, auteur, datum, milieuprobleem, en artikel Body. Dit zijn de basisingrediënten die u wilt voor alle gepubliceerde artikelen op uw site WCM te bevatten.

Nu is het tijd om alle doen het samen. Vergeet niet dat een pagina-indeling bepaalt het type inhoud dat gaat op een pagina. Dit wordt bereikt door de pagina-indeling te baseren op … je raadt het al … een “content type”. Dus houden met dit voorbeeld, zou je nu een nieuwe pagina-indeling genaamd “Environmental artikel Page”. Je baseren op de pagina-indeling wel content type “Milieu artikel Content”.

WCM auteurs kunnen nu meer tijd besteed publiceren van milieu-artikelen van uw site en minder tijd bogging vaststelling van IT met verzoeken. Nog beter, zijn deze artikelen al geformatteerd en weergegeven in een consistente, georganiseerd en relevante thema mode.

Kwaliteit in gebonden links

Onderzoek

 • Trefwoorden / Voorwaarden
 • Concurrentie (elke site ranking hoger is dan de jouwe per bepaald zoekwoord / term)Over SharePoint 2007 Pagina’s Web Content Management
  “Web Content Management” of “WCM” is de nieuwe manier om te zeggen Content Management Systeem of “CMS”. SharePoint 2007 gepubliceerd pagina’s hebben een veel code achter hen, die in de loop gemorst in de browser waarmee HTML. Dit omvat JavaScript, CSS referenties, in-line styling, formulieren en nog veel meer. Dit is slecht nieuws voor SEO inspanningen zoals het tips de pagina code versus inhoud ratio in het voordeel van de code als een pagina weinig inhoud heeft. De “titel” tag van de cursus bestaat, maar hoe zit het html meta tags zoals “beschrijving” of “keywords”? Wanneer u de bron van een MOS gepubliceerde pagina ziet u de volgende html meta tags:
 • meta http-equiv = “Content-Type” content = “text / html; charset = UTF-8”
 • meta http-equiv = “Expires” content = “0”
 • META NAME = “robots” CONTENT = “NOHTMLINDEX”
  U zou kunnen opmerken het ontbreken van de ‘description’ tag en de “keywords” tag. Wij zullen het beschikbare opties om deze tags terug te vorderen en dienovereenkomstig ze bevolken.

  Tijd (schuldig totdat onschuld bewezen is)

  Ofschoon SharePoint 2007 Web Content Management (WCM) is zoekmachine neutraal, zo niet zoekmachine vriendelijk, je content-auteurs nog moeten SEO bewust zijn. Veel CMS-oplossingen bieden de mogelijkheid voor meerdere auteurs om content te beheren, moet dit niet iets nieuw voor je. Echter, bij de behandeling van zoekmachine optimalisatie (SEO) inspanningen, moet u overwegen het advies vrij gegeven aan kapiteins web door Google.

  Veel CMS-oplossingen in dienst dynamische URL’s. Dit zijn complexe URL zoekstrings (bijvoorbeeld: page.aspx? Id = 5 & section = aboutus). Het is niet een kwestie van de robot / spider niet in staat te kruipen zoals URL’s, maar meer een kwestie van overbelasting van de zoekmachine. Zoekmachines voorkeur aan pagina’s die lijken met de hand worden gecodeerd en wonen op een niet-dynamische URL (voorbeeld: page.aspx). De tijd heeft bewezen dat deze pagina’s worden minder vaak naar de computer gegenereerd en meer kans om een punt hebben te worden en een echte doel. In de meeste gevallen gaat SharePoint 2007 geen gebruik van wat zoekmachines dynamische URL’s te overwegen.

  De mogelijkheid om gemakkelijk te koppelen aan uw webpagina’s gebruik van een zoekmachine vriendelijke navigatie is ingebouwd in SharePoint 2007 WCM. Dit betekent niet alleen uw gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren door je hele site, maar de robots van zoekmachines zullen ook in staat om effectief uw gehele site doorzoeken. Je kunt dit bereiken door het noemen van uw sites en pagina’s naar behoren. SharePoint 2007 kan automatisch Houd uw navigatiesysteem op basis van uw huidige sites “Navigatie” instellingen. Naming uw sites en pagina’s de juiste anker bouwt relevantie. Elke link op uw site moet worden beschrijvende van de bestemming ervan. Bijvoorbeeld, als u naar de site toe te voegen een link naar uw “Contact” pagina, of moet de link te lezen is zoiets als “… meer informatie over hoe u ons bereiken kunt u vinden in onze contact” gedeelte (met de “Contacteer ons tekst als de werkelijke hyperlink. proberen om “te vermijden valkuilen, zoals ‘klik hier’ als de hyperlink – ‘klik hier niet relevant is om van alles en ook niet beschrijvend is voor de plaats van bestemming. Daarom, onder vermelding van uw pagina’s en sites een beschrijvend en nauwkeurig zijn naam zal voorkomen dat links worden weergegeven in uw navigatie die niet-relevant.

  SharePoint 2007 SEO: Houd je MOSS’s en uw site MOSS zal zorg dragen voor zichzelf!
 • Een pagina dient te beschikken over een punt: Zoals elke website, een SharePoint 2007 WCM site zal bestaan uit meerdere secties. Waarschijnlijk broer of zus en kind sites zullen worden gebruikt om vorm deze site delen van de algehele.Deze broer of zus en kind sites zijn containers voor pagina’s. Pagina’s zal waarschijnlijk worden gebaseerd op een artikel pagina-indeling. Artikel pagina-indelingen bieden de middelen te formatteren en weer te geven artikelen netjes op een pagina.Je moet ervoor zorgen content-auteurs begrijpen het belang van hoe hun afschrift heeft betrekking op de pagina zal verblijven. Kortom, probeer te voorkomen dat het publiceren van een artikel over “appelen” op een pagina getiteld “Oranges”.Het is perfect aanvaardbaar is en zelfs aanbevolen, een link naar de “Oranges” pagina met artikelen ongeveer “Oranges” van het “Appelen” pagina, of visa versa.
 • Titel: Als de SharePoint 2007 WCM pagina is gebaseerd op het artikel pagina-indeling, die het meest waarschijnlijk zal zijn, kunt u de “Titel” door te klikken op Site Actie / Edit Page. Zorg ervoor dat de titel van de pagina is kort en aan de punt. Als business rules dwingen je om de titels ook de naam van de organisatie in alle pagina, zodat aan het eind van de echte titel en scheid de twee met een streepje “-“. Voorbeeld: “Appels – Fruit Growers Association of America”. Page titels zou zelden of nooit veranderen.
 • Beschrijving: De pagina beschrijving moet duidelijk samenvatten wat de pagina over gaat. Een goed gepland en uitgevoerd pagina bevat de titel binnen zijn een of twee korte zin beschrijving. De inhoud van de pagina moet steun verlenen aan de pagina omschrijving, opnieuw met de pagina-titel en sommige zo niet alle woorden uit de pagina omschrijving. Page beschrijvingen zou zelden of nooit veranderen.
 • Moeten we de Scrap “trefwoorden” meta html gegevens? (Uw gesprek): Het hele idee van de HTML-gebaseerde meta tag keywords helaas bleek het niet een katastrofisch. Hoewel het concept is solide genoeg is, de aanvraag uiteindelijk wordt zwaar misbruikt, zodat zoekmachines niet langer kon relevantie uitvalsbasis elk niveau van de gewogen op de trefwoorden waarde. Zoekmachines bestaan uit mooie verfijnde algoritmes die onder andere de precieze keyword density van een pagina.Zou het dan dubbel terug en zie wat de mens wilde dat te denken? Deze is uw oproep.
 • Voor spinnen, niet de mens)
  Een sitemap is een manier om de motor een beschrijving van de pagina’s van uw site aan een zoekopdracht. Het voorziet ook in het mechanisme voor de zoekmachines te laten weten wanneer uw pagina’s zijn toegevoegd, verwijderd of anderszins bewerkt.Een sitemap is een XML-bestand geformatteerd bestand met een vermelding (of item) voor elke pagina van uw site. Elk item bevat ook de dag / tijd dat de pagina is het laatst bewerkt. De precieze opmaak van het XML-bestand is afhankelijk van welke zoekmachine is op maat gemaakt voor, maar zeer binnenkort moeten we beschikken over een eenvormig ‘Sitemaps protocol “te worden gebruikt voor de grote 3 (Google, Yahoo!en Microsoft). Dit betekent dat je een sitemap XML-bestand te handhaven en alle 3 zoekmachines zullen trekken uit het! Meer over sitemaps kan worden getrokken uit de officiële website:https://www.sitemaps.org.
 • Dus hoe MOSS SEO omgaan met sitemaps? U moet dan nog aan elk van de grote 3 te vertellen over uw sitemap bestand door het te registreren en controleren je bent wie je zegt dat je bent (dit is een pijnloze proces duurt ongeveer 5 minuten). Dit zal slechts een keer behoeven te worden gedaan. Voorafgaand aan het aanmelden van uw SiteMap, moet u eigenlijk een sitemapbestand. Hier wordt MOSS SEO zal u redden big time. In plaats van handmatig bijwerken van uw SiteMap elke keer als er iets op uw site MOSS wijzigingen in het bestandssysteem, moet u gewoon toe te voegen aan een custom control die dit voor je doet. Het moet automatisch uw SiteMap bestand als een openbare tegenoverliggende pagina wordt gepubliceerd naar een grote versie. Update: Tim en Chris Dobrinski premier hebben vrijgegeven een versie 2 van het SharePoint 2007 Sitemap Generator. Deze versie kan worden geïnstalleerd als een SharePoint 2007 Feature! De Sitemap Generator automatiseert het proces van het houden van uw Google / Yahoo / Live Search SiteMap XML huidige bestand. De bits en de broncode is te vinden op de blog van Tim.

  Indien u gebruik maakt van SharePoint 2007 als een publiek toegankelijke web-site in “CMS” modus (met andere woorden; baseren uw site op de “Publishing de workflow” sjabloon), dan je bent zeer goed gepositioneerd om de “verse inhoud aan” eisen. Onderschat niet het belang van dit ene, nieuwe inhoud wordt zeer waarschijnlijk de allerbelangrijkste wat je kunt doen. Dus hoe kan MOSS SEO te helpen met de verse inhoud eis? Profiteer van de workflow MOSS, het is uiterst krachtig en kan vergemakkelijkt alle kritische stappen die betrokken zijn bij het genereren van nieuwe content.

  Gebruik workflow aan uw eisen verse inhoud drive. Wijs secties van de site aan auteurs die onderwerp zijn deskundigen voor dat gebied de inhoud. Opzetten SharePoint 2007 Workflow op uw pagina’s om toestemming is vereist voorafgaand aan het publiceren in een grote versie. Hierdoor kan de juiste mensen te bekijken / inhoud goed te keuren voorafgaand aan het gaan wonen. Bovendien kan de workflow worden zo eenvoudig of zo ingewikkeld als het moet worden, gebaseerd op uw wensen.Bijvoorbeeld, je kan alle inhoud behoeft te worden goedgekeurd door drie of meer mensen van uw juridische afdeling, alvorens te worden gepubliceerd. Laten we ook zeggen dat alle drie de mensen nodig hebben om het groene licht voor het geacht goedgekeurd te geven. U kunt opstelling een enkele workflow SharePoint 2007 naar een enkele pagina in parallel mode in alle drie de goedkeurders draaien op hetzelfde moment. Wanneer de definitieve fiatteur de duimen omhoog geeft, kan de pagina worden gepubliceerd.

  U kunt ook gebruik maken van SharePoint 2007 Workflow naar inhoud verstrijken beleid te controleren. Hier vindt u een MOSS SEO tip: Doe niet helemaal verwijderen “verlopen content ‘van uw site als deze kan eventueel nog in aanmerking gebruikers. U moet verplaatsen in een “archief” sectie, zodat het ten minste nog beschikbaar is en niet wordt verspild. Immers, heeft deze inhoud is zorgvuldig ontworpen, geëvalueerd, verfijnd, goedgekeurd en gepubliceerd – het disserves om te blijven en het is al betaald. Behoud beleid kan worden toegepast om te rijden verlopen content via de eigen speciale workflow proces dat uiteindelijk landt de inhoud in het nu thuis in archieven. Tenzij je een zeer goede reden voor het opzettelijk vernielen inhoud (wat klinkt een beetje schaduw voor mij), moet u overwegen om het rond.

  Dus je hebt een lieve SharePoint-site WCM en nu ben je klaar om het te optimaliseren?
  Dit zijn de stappen die op hoog niveau met de zorg voor uw WCM site klaar is voor de internet zoekmachines.

 • Stap 1: Maak een lijst van de zoektermen die u wilt dat de mensen vinden die met uw WCM site. Begin met de breedste zin en dan meer specifiek. Deze moeten worden termen die site beschrijven het algemene thema van de. Voorbeeld; SharePoint, SEO, SharePoint 2007, SharePoint 2007 WCM, SharePoint 2007 WCM SEO, SEO WCM, etc …
 • Stap 2: Identificeer en onderzoek uw concurrentie. Uw concurrenten zijn enige site waarop staat in de eerste tien slots met behulp van de bovenstaande zoekwoorden. Nu heb je de voltooiing van uw geïdentificeerd, is het tijd om onderzoek. Bepaal de keyword density van de pagina die gerangschikt goed is. U wilt niet naar de pagina publiceert een met een keyword density veel groter is dan de site die is gerangschikt op nummer een. U wilt dat uw pagina’s keyword density nogal veel na te bootsen is. Hoe lang zijn ze er al? Wat doen die zij aanbieden en waarom mensen naar hun site? In principe bent u sterken hen om te zien wat u omhoog tegen bent. Document deze bevindingen voor elke zoekterm in uw lijst.
 • Stap 3: Analyseer uw WCM site. Voor elke zoekterm, identificeren welke pagina het meest geschikt is of relevant zijn. Bepaal de trefwoord dichtheid en optellen of aftrekken inhoud daarvan – nogmaals, je wilt hebben ongeveer dezelfde dichtheid als de pagina gerangschikt op nummer een. Altijd op maat uw inhoud voor de gebruikers, niet zoekmachines. Nadat uw pagina is varieerden in de topposities, kun je bijna vergeten over keyword density en de focus op verse thema relevante inhoud.
 • Stap 4: Zorg ervoor dat uw WCM-site wordt doorzocht. Dit kan worden bepaald door te zoeken voor uw domeinnaam. Als het niet al doorzocht door een bepaalde zoekmachine, handmatig indienen van uw site. Betaal geen zogenaamde “SEO” bedrijf (online of anderszins) aan vul uw site aan “duizenden internet zoekmachines”. Gebruik een paar goede oude gezond verstand op dit ene – hoe veel zoekmachines zijn echt bestaat? Hint: u de zorg over de degene die je eigenlijk hebt gehoord, dat is waarschijnlijk iets minder dan “duizenden”.
 • Stap 5: Maak een sitemap.xml bestand, registreren bij de belangrijkste zoekmachines en houd deze up-to-date. Houd de sitemap.xml bestand up-to-date kan hopelijk een zware taak met zelfs de kleinste van WCM sites grotendeels te wijten aan de aard van een gezonde SharePoint-site WCM (meerdere auteurs publiceren van content de hele tijd,). Om deze reden is het aangeraden dat je dit proces te automatiseren. U wilt dat uw sitemap.xml file worden bijgewerkt telkens wanneer een pagina wordt gepubliceerd / goedgekeurd alsmede verplaatst, verwijderd of anderszins worden gewijzigd.
 • Stap 6: Secure kwaliteit in gebonden koppelingen naar uw site. Deze links moeten afkomstig zijn uit gebieden die zijn relevante thema gerangschikt en beter dan uw WCM site. Doe niet mee aan “link uitwisselingsprogramma’s”, of andere schaduwrijke short-cuts. Pak de telefoon en maak een aantal gesprekken na het uitzoeken wat je kan bieden in ruil. U wilt dat de in-gebonden link naar de tekst afkomstig is van het beschrijven van de pagina op uw site WCM is het linken naar, die termijn worden de relevante zoekopdracht. Meer kwaliteit in gebonden links gelijke hogere rankings.
 • Stap 7: Blijf kijken naar uw rankings en blijven toevoegen van nieuwe content. Blijven proberen de kwaliteit van het beveiligde pagina’s gebonden links naar relevante. Raak niet gefrustreerd en probeert te beknibbelen, zult u ongetwijfeld spijt van krijgen, vooral als je zoete WCM SharePoint-site wordt de zwarte lijst. Meestal blijven toespitsen van uw content voor je beoogde publiek.Juiste SharePoint-site SEO WCM is behandeld op de pagina-niveau, niet de site-niveau. Met andere woorden, laat je content-auteurs hun werk doen en zorgen dat ze begrijpen de regels.

  Een andere krachtige gebruik van SharePoint 2007 WCM content types is het gebruik ervan met documentbibliotheken. Deze combinatie geeft u de mogelijkheid om uw content verder te organiseren in een thema relevante structuur die van vitaal belang is voor de kwaliteit SEO inspanningen. Hoe? Om te beginnen, kunt u meta-gegevens die zullen worden gekoppeld aan een specifiek document. Verder kunt u weer gebruik van deze over de gehele SharePoint WCM site. Als u wilt toevoegen of een site kolom te verwijderen uit uw content type, zijn je veranderingen “kan” naar beneden golfde op alle documentbibliotheken met behulp van de getroffen content type. Ik zei: “kan” omdat veranderingen hoeven niet te worden weergegeven over de hele linie, dit is een optie die beschikbaar is tijdens de content type modificatie proces.

  Hier is het scenario: Uw SharePoint WCM site heeft meerdere documentbibliotheken met meerdere medewerkers. U wilt om ervoor te zorgen dat de bestaande documentbibliotheken hebben allemaal minstens een handvol van de kolommen (meta-data), die zal helpen bij het organiseren van informatiebijeenkomsten (of inhoud) nu en in de toekomst. En laat je ook zeggen dat je wilt geen nieuw document bibliotheken om deze zelfde kolommen bevatten. Je moet om te beginnen door het creëren van de gewenste site kolommen. Een site kolom is een soort van gegevens die beschikbaar is voor de gehele siteverzameling.Beschouw het als een database veld. Het kan een eenvoudige tekst-veld “Naam” of een dropdown lijst van vooraf gespecificeerde opties, nummer, meerdere regels tekst, enz … zijn sitekolommen gemaakt van de pagina Site-instellingen onder “Site Kolommen”. Opmerking: bij het aanmaken van een site kolom, zal je nodig hebt om een “groep”. Dit is gewoon een manier van het organiseren van uw site kolommen Wanneer u terug op een dag zal zinvol. U kunt een groep maken als u niet wilt dat voor het in het kader van “maatwerk”. Ik zou u aanraden om een beschrijvend groep hier te maken om te helpen bij te houden van het oorspronkelijke doel van uw site columns – maar u hoeft niet, indien effecten niets.

  De volgende stap is het maken van het content type. Een inhoudstype is een verzameling van de site kolommen. U maakt content types uit de “Site Settings” pagina onder “Content Types”. Tijdens dit proces zal u in principe geef aan waarom voor soort content type je bent creëren. Met andere woorden, voor gebruik met pagina’s, documenten, enz … Dan moet je gewoon de site toevoegen kolommen die u wilt dat het nieuwe type inhoud te bevatten.

  Ten slotte, is het tijd om de documentbibliotheek te maken om uw voorkeuren aan en vervolgens op “kloon het” door het creëren van een sjabloon van. Je zou net zo gemakkelijk te wijzigen van een bestaand document bibliotheek. Als u een nieuwe documentbibliotheek, gaat u naar “Site Actions” / “Bekijk alle inhoud van de site” / “Create”. Klik vervolgens op “Document Library”. Vanaf hier vult het formulier in. Om u een bestaande documentbibliotheek, navigeert u naar het eigenlijke document bibliotheek (niet een pagina die een beeld van heeft, moet u ook daadwerkelijk te gaan naar waar het leven). U bent op de juiste plaats als je ziet aan de bovenkant van de documentbibliotheek lijst met “acties” en “Instellingen”. Drop down “Settings” de optie “Document Library Settings”. Op de pagina met instellingen van de documentbibliotheek, zult u zien ofwel een bestaande content type sectie of doe je niet. Als u niet ziet het type inhoud afdeling, het document bibliotheek nog niet is geassocieerd met een content type. Nu om een content type toe te voegen aan de documentbibliotheek: Op dezelfde instellingen pagina van het document bibliotheek, klikt u op “Advanced Settings”. Vanuit dit scherm ziet u een sectie voor content types. Dit is hoe je een content type associëren met een documentbibliotheek. Ten slotte, wanneer u het document de bibliotheek van de manier waarop je het wilt, terug naar de pagina met instellingen voor het document bibliotheek en maakt u een sjabloon te hebben. Dit sjabloon wordt beschikbaar gesteld aan gebruikers met toestemming om documentbibliotheken te maken. Geef het een zinvolle naam en je bent klaar. Opmerking: de originele uit de doos documentbibliotheek is nog steeds beschikbaar, maar kan worden verwijderd als u niet wilt dat gebruikers hebben zelfs die optie.

  De ingebouwde WCM in SharePoint Search Engine

  Deze dagen, als uw site niet over een eigen zoekmachine, het is bijna beledigend is voor uw gebruikers. Het OOTB SharePoint WCM Search Engine geeft uw site robuuste en zeer flexibele zoekfunctionaliteit die zal worden opgemerkt door uw gebruikers. U kunt niet alleen het crawlen van uw eigen site, maar zo veel externe sites als u wilt. De zoekresultaten worden gerangschikt en weergegeven op basis van relevantie. Machtigingen worden gerespecteerd in de zoekresultaten pagina’s via de ingebouwde beveiliging trimmen. Dit betekent dat als u inhoud die niet open staat voor de anonieme “Joe Public” gebruiker, zal Joe Public zelfs niet zien dit beschermde inhoud in de zoekresultaten, ongeacht hoe relevant het is.

  Je kunt niet drek met hoe de zoekmachine rangschikt resultaten, maar u kunt er zeker van zijn dat aan het eind van de dag, tenzij je toevallig zoekmachine algoritmen te schrijven voor een levende, de SharePoint Search Engine algoritme zal de klus veel beter is dan niets te krijgen kom je met. Maak je geen zorgen, er is een manier voor u om specifieke resultaten voor de specifieke zoektermen rendement, de zogenaamde “Best Bets”. Beste inzetten zijn zeer als Google gesponsorde links. Maar in plaats bieden voor de bovenste plek, u gewoon de relatie tussen de gewenste zoekterm in en de gewenste URL om terug te keren.Beste inzetten zal eerst verschijnen in de lijst met resultaten.

  Wild card zoekopdrachten en Word Keren zijn NIET hetzelfde. Word Stam verwijst naar de terugkeer inflectionele varianten van de wortel woord. Bijvoorbeeld, “sprong” en “springen” zijn beiden vloeide voort uit de wortel woord (werkwoord) “jump”. Echter, wild card zoekopdrachten verwijst naar het gebruik van een symbool (meestal *) om enig karakter of tekenreeks vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld: de zoekterm met behulp van een wild card “Ga *” zou terugkeren “JumpDrive” of “jumpville”.Mooi groot verschil! Het is vermeldenswaard dat de meeste talen met behulp van losse woorden witruimte, maar niet alle (Oost-Aziatische talen). Word Stam is duidelijk meer op natuurlijke basis taal en wordt ondersteund in SharePoint 2007 Search. Wild card zoekopdrachten vereisen een aangepaste webpagina gedeelte en een aanzienlijke hoeveelheid van een zorgvuldige afweging als het zou kunnen vast en zeker meer de grootte van uw zoekindex.

  Word Keren is standaard uitgeschakeld voor de Engels taal in mos. Je kunt woordverificatie als gevolg op de zoekresultaten pagina:

 • Ga naar de zoekpagina, voer een query naar de oude pagina met zoekresultaten terug te keren
 • Onder Siteacties, selecteer ‘Edit pagina’
 • Zoek de ‘Zoeken Core Resultaten “web part (meestal in de onderste zone)
 • Van op de knop Bewerken en selecteer ‘webonderdeel wijzigen gedeeld’
 • In het taakvenster dat wordt weergegeven op de rechterkant, onder ‘Resultaten Query-opties’, vink het label ‘Enable Zoekterm Stam’ Word Stam is een fascinerend onderwerp een woord vormen met betrekking tot de basis vorm en andere verwante woordvormen (de zogenaamde morfologische verwerking). Word Stam legde uit:https://blogs.msdn.com/miketag/archive/2006/12/27/moss-search-word-stemming-part-1.aspx
  Niet uit te sluiten SEO overwegingen bij het hameren van uw SharePoint 2007 WCM site IA. Houden mensen die terug naar uw site WCM is een product van een gezonde SharePoint SEO strategie. Zorgvuldige afweging moeten worden toegepast om de algehele uiterlijk van uw site zich in om de behoeften van uw gebruikers aan te pakken. Om de zaken nog ingewikkelder, de meeste sites gericht op meerdere doelgroepen met zeer specifieke behoeften. Om jezelf in de stoel van uw computer een groot aantal gebruikers kan snel een onontkoombaar feit, tenzij val methodisch benaderd, terwijl altijd houden van zakelijke doelstellingen in het achterhoofd.

  Hoewel er veel verschillende methoden voor het bereiken van een goede look en feel die intuïtief en handig; niet veel zelfs maar te overwegen zoekmachine optimalisatie. Welke pagina is uiteindelijk gaat om meer gewicht te dragen als alle andere dingen gelijk zijn: (A) een pagina bevindt zich op of nabij de root-URL, of (b) een pagina diep verbonden vijf niveaus lager dan de root-URL? Antwoord: (A). Waarom? Als je een pagina op de root van uw site moet worden erg belangrijk voor u, dus belangrijk om de zoekmachine. Een even relevante pagina bevindt zich op een andere site, maar vijf niveaus diep, maar verloor deze wedstrijd.

  Het belang van een solide IA en hoe zij rechtstreeks invloed op uw SharePoint SEO inspanningen is hoe gebruikers reageren op uw site zodra ze aankomen. Heeft gebruikers meteen in de back-knop en doe een nieuwe zoekopdracht (of erger nog, klik op een andere site)? Deze actie geeft de zoekmachine de gebruiker precies wat dacht van uw site. U wilt gebruikers toegang tot wat ze direct willen of zijn ze verdwenen. Bij voorkeur gebruikers op de exacte pagina die ze zoeken bij het binnenkomen van uw site. Herinner me, zullen niet alle gebruikers uw SharePoint WCM site vanaf de homepage te gaan.

  Wanneer we spreken over de algehele look en feel van uw SharePoint-site WCM, heb je het over twee belangrijke dingen: informatie architectuur en taxonomie. Informatie-architectuur is voornamelijk gericht op Web inhoud als bouwstenen om geschikt te zijn in een site visuele vormgeving en navigatie systeem. In SharePoint, heb je het over sites, subsites en de pagina’s daarin.Hoe deze zaken zullen worden geregeld en in orde bevonden aan de behoeften van uw gebruikers te voldoen gelijk aan IA.

  Taxonomieën worden vaak gemaakt van categorieën en subcategorieën van onderwerpen vindt u op uw SharePoint-website te beschrijven. Uw SharePoint-site trekt WCM echt de toekomst van andere CMS-oplossingen in de arena taxonomie. SharePoint 2007 maakt gebruik van “sitekolommen” content te categoriseren. Je hebt volledige controle over de site kolommen en de beloningen van de uiteindelijk te kunnen “tag” spill-over uw content in uw SEO inspanningen.


  Statistieken

  Waar komt uw verkeer vandaan? Welke tijd van de dag? Hoe zijn zij het vinden van uw site en net zo belangrijk, hoe zijn ze niet van uw site wanneer ze zouden profiteren van de inhoud ervan vinden?

  Bijhouden wat uw WCM gebruikers van de site eigenlijk doen moet zeer dicht bij de top van uw prioriteiten, misschien vallen direct onder het houden van uw site up en toegankelijk. De zeer vaak voorkomende concept van gewoon de veronderstelling structuur van uw site is intuïtief en makkelijk bevaarbare omdat het zinvol voor u is tragisch onjuist. Weten wat tijd van het jaar de gebruikers zijn op zoek naar een bepaalde inhoud kan snel worden gebruikt voor het verhogen van het succespercentage. Het identificeren van plaatsen van uw site WCM dat de meeste gebruikers verlaten heeft ook duidelijke voordelen.

  SharePoint 2007 biedt tal van manieren om het bijhouden van deze belangrijke gegevens. MOSS uit de doos gebruik rapporten geven een solide platform voor fundamentele web analytics. U moet eerst om deze functionaliteit uit Centraal-Admin, SSP en de siteverzameling mogelijk te maken. Eenmaal ingeschakeld, kunt u de verslagen van het gebruik van sites Siteacties / Site-instellingen / Alle Site-instellingen. Site Collection Beheerders kunnen verder bouwen op het gebruik van analyse-rapporten door het creëren van “controles”.

  Audits kunt u rapporten over dingen bouwen zoals “hoe om te vertellen wie heeft de gedownloade bestanden van een document library”. Deze audits kunnen instellen op vrijwel alle aspecten van een bestand te controleren zijn. Audit-bestanden worden gecompileerd in een XML-gebaseerd bestandsformaat dat opent en toont heel mooi met behulp van de nieuwste versie van MS Excel.

  SharePoint WCM web analytics kan verder uitgebreid worden GRATIS door builen op Google Analytics (GA). Google Analytics-accounts kunt instellen voor vrij zijn. Tijdens dit proces, zal het ook enkele JavaScript voor u om te gebruiken op uw site. Dit script moet op elke pagina van uw website (makkelijk w / MOSS). Om dit script op elke pagina, u gewoon in uw sites Master Page-bestand. Zorg ervoor dat je punt Google Analytics direct naar je default.aspx pagina bevindt zich in uw WCM-sites “/ pagina’s” pagina Bibliotheek. Voorbeeld: https://www.mydomain.com/pages/default.aspx. Dit is omdat als de meeste zoekmachines, Google Analytics geen leuk om ofwel doorgestuurd.