Social media integreren in uw website

Twitter, Facebook en Hyves zijn de laatste jaren enorm in opkomst. Ook het plaatsen van bijvoorbeeld een filmpje op Youtube is een goede manier van promotie.

Wij kunnen social media volledig integreren in uw website. U kunt bijvoorbeeld uw laatste berichten op Twitter laten zien. Hierdoor wordt uw website wat persoonlijker. Tevens zullen mensen indien ze deze berichten interessant genoeg vinden geneigd zijn u te gaan volgen op Twitter.

Daarnaast kunnen we uw website voorzien van social media iconen. Hiermee kunnen gebruikers doorklikken naar uw pagina op de gelinkte social media website.

De kracht

Via social media kanalen kunt u eenvoudig uw doelgroep bereiken. Indien u gekoppeld bent aan uw doelgroep, kunt u er vrij eenvoudig voor zorgen dat uw doelgroep in aanraking komt met aanbiedingen en nieuws van uw onderneming.

Tevens kunnen mensen d.m.v. de social media iconen op uw website artikelen doorplaatsen. Dit wordt dan gedeeld met personen die niet gekoppeld zijn aan u, maar aan die persoon. Hierdoor kan uw netwerk zich razendsnel uitbreiden.

Advies in het gebruik

Naast dat we uw website technisch kunnen voorzien van social media koppelingen kunnen we u ook advies geven over een effectieve inzet van social media. We bekijken naast de factor effect ook sterk naar de factor tijd die u hiervoor moet investeren. Hierdoor wordt het inzetten van social media ook voor uw bedrijf goed in te passen.