Invoering

Ze zeggen dat als je web site heeft een slechte opening kop zul je meer dan 50% van uw bezoekers los in de eerste paar seconden na hun aankomst op uw startpagina. Headlines zijn het belangrijkste onderdeel van een webpagina, maar wat is een goede kop?

In het artikel van vandaag Ik ga naar de top 12 lijst van beste directe respons koppen die ooit is gemaakt. Hoe weet ik of dit de top 12 koppen ooit? Simpel. Ik las dit artikel. Ik heb geschreven, heel wat koppen in de afgelopen jaren. Sommige werkte en andere weer niet. De headlines hieronder hebben verkocht van honderden miljoenen dollars van de producten in de afgelopen 50 jaar, en het beste van alles wat je kunt koppen aan te passen aan elk van deze bedrijven past bij uw eigen.

1. “Ze lachten toen ik ging zitten aan de piano – maar toen ik begon te spelen!”

Dit is * de * meest populaire kop van alle tijden. Het is gebruikt in direct marketing om miljoenen dollars van de producten te verkopen, maar wat is het over deze kop dat maakt mensen blijven lezen?

Ik denk dat het de verwachting. Als lezer vraag je jezelf af “Nou, wat er gebeurde toen hij ging zitten aan de piano? Hebben ze net als wat hij speelde? Welk liedje heeft hij spelen? ‘. Dit maakt dat u wilt blijven lezen om precies te zien wat “ze” deed toen “hij” begon met piano spelen.

Kunt u anticiperen om de nieuwsgierigheid op te bouwen in je kop?

2. Ze grijnsde toen de ober sprak me in het Frans – maar hun lach veranderd in verbazing over mijn antwoord.

Nogmaals, het gebruik van anticipatie. “Wat was haar antwoord?” vraag je jezelf af. “Als ze niet denken dat ze kon spreken Frans, dan welk land ze vandaan?”. Toen ik deze kop zie ik foto van een groep van rijpere vrouwen zitten rond op een sjiek restaurant met een ober langs de kant van de dame die antwoordde in het Frans.

Hoe kun je gebruiken beeldtaal om een moordenaar kop voor uw web site te maken?

3. Maakt u deze fouten in het Engels?

Toen ik aan het schrijven was onze recentste nieuwsbrief heb ik besloten om kop te geven dit te proberen. “Heeft u deze fouten bij het aantrekken van nieuwe klanten?” is de kop heb ik gekozen. De kop wordt gevolgd door een paragraaf over onze web-master geheimen email cursus.

Ik denk dat als je deze kop u onmiddellijk afvragen “Welke fouten zie heeft hij het over? Wat als ze zijn kost mij en mijn bedrijf geld?”

Deze kop is gemakkelijk te spiegelen en te gebruiken voor het bedrijfsleven. Kun je spiegelen?

4. Kan U Spot Deze 10 Decoreren zonden?

Vergelijkbaar met # 3 kop, deze kop provoceert gedachten van verlegenheid. Natuurlijk is deze kop zou hebben gebruikt in industriële of ambachtelijke magazines gericht op vrouwen huisvrouwen, maar wat je denk je dat de innerlijke monoloog van een lezer zou zijn geweest toen ze deze kop zag?

“Decoreren zonden? Ik heb al zoveel tijd het verfraaien van de familie thuis. Ik hoop dat ik niet begaan van een van deze zonden decoreren. Ik lees op gewoon om er zeker.”

Wat ‘zonden’ kan uw potentiële klanten kunnen plegen? Kunt u deze kop op uw website of in een voorwerp?

5. Hoe een ‘dwaas stunt “maakte me een ster verkoper

De “Hoe” headline trekt echt goed want het klinkt meer als de inleiding van een verhaal dan een kop op. Mensen houden van verhalen lezen en wanneer ik zie een kop als dit zeg ik bij mezelf: “Hmmm, een verhaal. Ik hou er niet echt verkopers, maar ik vraag me af wat de stunt was dat maakte hem tot een ster”.

Hoe kunt u gebruik maken van de “Hoe” kop van uw advertentie of webpagina klinkt als een verhaal te maken? Als PHP-ontwikkelaar, zou ik kunnen gebruiken als dit: ‘Hoe val een webserver maakte me een ster webontwikkelaar “.

6. Hoe een vreemd ongeval heeft me gered van kaalheid

Hetzelfde als de kop van # 5. Ik denk bij mezelf: “Hoe kan een ongeluk Bewaar deze jongen uit te gaan kaal? Is hij gek geworden? Dit klinkt als een interessant te lezen, laat me vluchtig over het artikel”.

7. Wie anders wil een filmster figuur?

De “Wie wil er ‘kop impliceert de theorie van sociaal bewijs. “Wie anders” betekent dat andere mensen hebben al wat in kwestie (in dit geval is het een “ster cijfer”). Deze kop houdt ook in dat alleen door het lezen van de inhoud van het artikel, ook kunt u een ster figuur. Dit geeft de copywriter genoeg tijd om “warm You Up” in de hoofdtekst van het artikel, zodat je klaar bent voor het verkoopgesprek een paar punten na de kop.

Maak dit uw volgende kop: Wie anders [insert de voordelen van uw product hier] wil?

8. Wie wil er een lichtere taart – in de helft van de mengtijd?

Hetzelfde als # 7 met een duidelijk voordeel – de helft van de mengtijd. Impliceert sociaal bewijs en als dat niet werkt het voordeel fungeert als back-up.

9. Vrij om bruiden – $ 2 naar anderen

Headlines met “gratis” in de titel niet echt meer werken, maar je kon deze kop op een andere manier flip. Deze kop is strikt gericht op bruiden, waardoor ze het geluid in een klas van hun eigen, in tegenstelling tot “anderen” die tot $ 2 te betalen voor wat het artikel is veelbelovend voor de bruid gratis.

10. Gratis naar de middelbare school docenten – 6 dollar aan anderen

De exacte hetzelfde formaat als de kop van # 9. Gebruik deze kop en je hoeft alleen maar woorden met betrekking tot uw branche:

[Lage prijs] om uw doelgroep] – [Hoge prijs] voor anderen [

11. Aankondiging van de nieuwe Ford-auto’s voor de (jaar)

“Aankondiging” is een gezaghebbende Woord en verwijdert direct de bezoeker dat de scepsis de kop zou kunnen worden voor een advertentie. “Nieuw” pique ook de belangstelling van veel mensen als in de meeste culturen is het algemeen aanvaard dat de mensen met de nieuwste zijn individuen, en niet trendsettend volgelingen.

12. Schaam je je voor geuren in uw huis?

Dit is een binaire respons kop. Je beantwoorden met ja of nee. Als uw antwoord ja, dan de kop krijgt uw aandacht en u verder te lezen. De truc met dit type kop is om het een vraag die de meerderheid van uw lezers zullen met ja beantwoordt.

Welke vraag zal de meerderheid van uw website bezoekers te beantwoorden met “ja”?

Conclusie

Je hebt net gelezen mijn gedachten op 12 van de top 101 koppen van alle tijden. Volgende keer dat je het toevoegen van een pagina toe aan uw website of een artikel te schrijven, waarom ga je niet proberen te nemen een van de hierboven vermelde krantenkoppen? Je weet nooit wie men zal uw klanten leiden tot een razernij te kopen;)