Uit verschillende onderzoeken is naar voren gekomen dat het design en de indeling van een webshop van invloed is op het succes van de webshop. De structuur en bijv. de plaats van buttons, ook wel usability genoemd, is daarbij dus cruciaal. DVB MEDIA heeft inmiddels 10 jaar ervaring op dit gebied en wij helpen u graag.

Professioneel webshop design is een proces dat leidt tot een professioneel vormgegeven webshops. Zo’n webshop straalt een zekere klasse uit en weet door functionaliteit en vormgeving de aandacht te verkrijgen en vast te houden. Wij zijn van mening dat alle grafische onderdelen tot in het kleinste detail (de pixel) perfect moeten zijn. Voor een uniforme en consistente professionele uitstraling zorgen wij er dus voor dat de belichting en scherpte van alle grafische onderdelen op elkaar zijn afgestemd.

Kwaliteit is waar wij als webdesign bureau voor gaan en staan.

Uw webshop en Google

Voorafgaande aan het design van uw webshop  beginnen wij al met SEO (zoekmachine optimalisatie). Dit doen wij door de structuur van de webshop en naamgeving van de pagina’s te bepalen aan de hand van een zoekwoord analyse.

Deze efficiënte manier van resultaatgericht webshop design en bouw zal er voor zorgen dat uw webshop veel beter  wordt gevonden binnen Google en andere zoekmachines.